Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

20 Απριλίου 2018

Ήττα στον κάμπο σε αδιάφορο ματς (1986)

Σαν σήμερα στις 20/4/1986, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την ΑΕΛ, σε παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της περιόδου 1985-1986...

Ο Δικέφαλος με τον Μιχάλη Μπέλλη στον πάγκο του, μπροστά σε 5.000 θεατές (4.120 τα εισιτήρια), έχασε στο Αλκαζάρ με 2-1, σε μια αναμέτρηση γοήτρου, καθώς ούτε εμείς ούτε η ομάδα της Λάρισας διεκδικούσαμε κάτι...

Ο πρωταθλητής της περιόδου 1984-1985 ΠΑΟΚ, με τον Βάλτερ Σκότσικ στον πάγκο, εκείνη τη σεζόν (1985-1986) πήγαινε από το κακό στο χειρότερο!!! 

Ο Δικέφαλος γνώρισε ανέλπιστες ήττες τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, πραγματοποιώντας απαράδεκτες εμφανίσεις που δε θύμιζαν σε καμία περίπτωση το νικηφόρο πέρασμά του από τα ίδια γήπεδα λίγους μήνες νωρίτερα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο και βρέθηκαν να προηγούνται στο σκορ, πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού! 

Στα 38 δευτερόλεπτα, ο Λιάκος πιεζόμενος από τον Κυριλίδη έκανε λάθος απόκρουση, η μπάλα κατέληξε στον Αγορογιάννη και αυτός με δυνατό σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0.
Η Λάρισα συνέχισε να πιέζει, Παντέλης και Μαλιούφας αποσόβησαν σε δύο περιπτώσεις το 2-0, όμως στο 32', ο Καραπιάλης σέντραρε στην περιοχή μας και ο Ζιώγας με κεφαλιά ψαράκι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ ξαναμπήκε στο ματς στο 37', όταν ο Ορφανός πάσαρε στον Σκαρτάδο που με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα, μειώνοντας σε 1-2.

Ο Δικέφαλος μετά το 50', ήταν η ομάδα που βρέθηκε κοντά στο γκολ και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις ο Βασιλάκος στο 56' και στο 83' έχασε εξαιρετικές ευκαιρίες για την ισοφάριση!

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Σκαρτάδος, Αλαβάντας, Βασιλάκος, Λιάκος και από την ΑΕΛ οι Κούπτσεβιτς, Γκαλίτσιος, Ζιώγας, Βουτυρίτσας, Παραφέστας...
Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ: Μιχαήλ, Παραφέστας, Κυριλίδης, Στάμος, Γκαλίτσιος, Βουτυρίτσας, Αγορογιάννης (84' Μητσιμπόνας), Καραπιάλης, Ζιώγας, Κούπτσεβιτς (50' Ανδρεούδης), Άνταμτσικ.

ΠΑΟΚ: Παντέλης, Τσουρέλας, Μαλιούφας, Σίγγας (20' Σαχανίδης, 79' Ιορδανίδης), Σκαρτάδος, Αλαβάντας, Αλεξανδρίδης, Ψαρράς, Λιάκος, Βασιλάκος, Ορφανός.
 
* Τη σεζόν 1985-1986 ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 10η θέση (!!!), με 27 βαθμούς (10 νίκες, 7 ισοπαλίες, 13 ήττες) και τέρματα 33-38...

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Αυστριακό Βάλτερ Σκότσικ στον πάγκο (22 αγώνες) και ολοκληρώθηκε με τον Μιχάλη Μπέλλη (8 παιχνίδια).

* Στην αρχική εικόνα, μια φάση από εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ εκείνη τη σεζόν.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4