Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Μαρτίου 2018

Πολύτιμη νίκη για τις "σαρδέλες" με Γεωργιάδη (2008)

Σαν σήμερα στις 30/3/2008, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Ατρόμητο, σε παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2007-2008...

Ο Δικέφαλος με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του, μπροστά σε 9.000 θεατές (7.721 τα εισιτήρια), πήρε τη νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 43' ο Γιώργος Γεωργιάδης, σε μια αναμέτρηση στην οποίαν «άρχοντας του αγώνα» ήταν ο Κύπριος Πανίκας Καϊλής.

Η φάση που τελικά έκρινε το παιχνίδι, καταγράφηκε στο 43', όταν ο Αποστολόπουλος ανέτρεψε τον Σάλμον και ο Γεωργιάδης από τα 11 μέτρα, νίκησε τον Μιχαηλίδη (αρχική εικόνα), σε ένα πρώτο ημίχρονο από το οποίο έλειπαν παντελώς οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τον ΠΑΟΚ να κρατάει εύκολα το 1-0 και να παίρνει τη νίκη σε μια δύσκολη χρονιά, που έμεινε στην ιστορία σαν «χρονιά των σαρδελών».

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Σάντος): Φερνάντες, Ηλιάδης, Κνολ, Γκάβραντσιτς (70' Μαλεζάς), Σνάουτσνερ, Μπαϊάνο, Βαγγελής, Γεωργιάδης (79' Κονσεϊσάο), Κωνσταντινίδης, Ίλιεφ, Σάλμον (83' Φρούνζα).

Ατρόμητος (Κάμπος): Μιχαηλίδης, Κατεμής (88' Καραλής), Γελαδάρης, Γεωργίου, Ρόβας, Σκοπελίτης, Κορακάκης, Αποστολόπουλος, Λε (70' Κριπιντίρης), Νικολόπουλος, Τσίγκας (72' Σίριο).

* Η ήττα στην Ξάνθη την 1η αγωνιστική, έφερε την απομάκρυνση Παράσχου για να ακολουθήσει λίγες μέρες αργότερα η πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος από τη διοίκηση Ζαγοράκη.

* Η σεζόν 2007-2008 ήταν μια από τις χειρότερες του ΠΑΟΚ από το 2000 και εδώθε... Η ομάδα με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της, αλλά με ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων τερμάτισε τελικά 9η και καταϊδρωμένη, ισόβαθμη με τον Ηρακλή στους 35 βαθμούς, άλλους τόσους πίσω από τον πρωταθλητή εκείνης της περιόδου.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4