Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Φεβρουαρίου 2018

Επεισοδιακό μας στη Νέα Σμύρνη (2002)

Σαν σήμερα στις 24/2/2002, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, σε παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2001-2002...

Ο Δικέφαλος με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο του, ήρθε 1-1 με τους γηπεδούχους, πραγματοποιώντας μια πολύ μέτρια εμφάνιση και γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει από την Αθήνα χωρίς κανέναν βαθμό στις αποσκευές μας!

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ όταν το σουτ του Μουζαουί κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας μας, με τον ΠΑΟΚ να έχει μπει νωθρά στο παιχνίδι, απέναντι σε έναν χειμαρρώδη Πανιώνιο, που απείλησε με δεύτερο γκολ στο 6’ με τον Γιαννόπουλο και στο 12’ με τον Μουζαουί!

Στο 15ο λεπτό ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Γιασεμάκη και στο 19’ το σουτ του Μπορμπόκη το απέκρουσε πολύ δύσκολα ο Ντρόμπνι σε κόρνερ. 

Ο Δικέφαλος είχε συνέλθει και μάλιστα στο 43’ θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Οκκά να βρίσκει τον Γιασεμάκη και αυτός με δυνατό σουτ να τραντάζει το κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων!
Η φάση που πυροδότησε πολλή γκρίνια (δικαιολογημένη), καταγράφτηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μουζαουί σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι μας, έσκασε μέσα από τη γραμμή και βγήκε, με τον βοηθό να μη δείχνει σέντρα και οι γηπεδούχοι να διαμαρτύρονται έντονα, σε μια φάση στην οποία είχαν το δίκιο με το μέρος τους.

Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ οι Πουρλιοτόπουλος, Γεωργιάδης, Αμπονσά, Φουτσίνι.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Ντουμιτρίου): Ντρόμπνι, Βίλτσεκ, Γιαννόπουλος, Μπελά, Έραλ, Γκώνιας (72’ Γκεοργκίεφ), Μουζαουί, Μάντζιος, Σίλακ (60’ Ιωάννου), Λαλίκ, Ραγκουέλ (78’ Ευθυμιάδης).

ΠΑΟΚ (Μπάγεβιτς): Πουρλιοτόπουλος, Μπορμπόκης, Κατσιαμπής, Νάστος, Αμπονσά, Ουντέζε, Καφές, Φουτσίνι (87’ Βοσκαρίδης), Οκκάς, Γεωργιάδης, Γιασεμάκης (75’ Φρούσσος).

Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής...
Απίστευτα πράγματα μετά το τέλος του παιχνιδιού, με τον Μπέο να δίνει «ρεσιτάλ» καλής συμπεριφοράς, αποκαλώντας τον Μπάγεβιτς: «Νταβαντζή, απατεώνα, κομμουνιστή, που τρως ψωμί στην Ελλάδα και μας βρίζεις, μια ζωή παριστάνεις τον κύριο και δε σέβεσαι τίποτε». 

Και όλα αυτά ενώ ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε παραδεχτεί πως η μπάλα στο σουτ του Μουζαουί, στη φάση του 93ου λεπτού είχε περάσει τη γραμμή της εστίας μας!!! 

Σκηνές που δεν ταιριάζουν στην μεγάλη ιστορία του Πανιωνίου, με τον Μπέο να μιλάει για μια κακή στιγμή!
* Τη σεζόν 2001-2002, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 4η θέση με 48 βαθμούς και τέρματα 55-45. Είχε σε 26 παιχνίδια (με 14 ομάδες έγινε το πρωτάθλημα), 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες

* Στον πάγκο κάθισε όλη τη χρονιά (όπως και την προηγούμενη) ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος συνολικά παρέμεινε στον ασπρόμαυρο πάγκο για 77 παιχνίδια, από τα μέσα της σεζόν 1999-2000 μέχρι τον Ιούνιο του 2002... 

* Στην αρχική εικόνα, ο Γεωργιάδης σε μια προσπάθειά του να αποφύγει τον Γιαννόπουλο...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4