Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

09 Ιανουαρίου 2018

Εύκολη νίκη με Τριανταφυλλίδη-Γεωργόπουλο! (1983)

Σαν σήμερα στις 9/1/1983, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα την Καστοριά, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 1982-1983 ...

Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε περίπου 9.000 θεατές (7.676 τα εισιτήρια) και ο ΠΑΟΚ με τον Χάινς Χέερ στον πάγκο του πήρε μια εύκολη νίκη μένοντας σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας, από την οποία απείχε πλέον μόλις 2 βαθμούς…
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4' ο Στάθης Τριανταφυλλίδης, που εκμεταλλεύτηκε άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα της Καστοριάς, Κοϊβέρογλου, σε σέντρα του Δαμανάκη και από το ύψος του πέναλτι σημείωσε το 1-0 (αρχική εικόνα)…

Στο 10’ ο Σιαπανίδης σταμάτησε πάνω στη γραμμή το ανάποδο ψαλίδι του Γκουερίνο, ενώ στη συνέχεια η ομάδα περιόρισε αισθητά την επιθετική της δραστηριότητα, για να πάρει και πάλι μπροστά στο τελευταίο πεντάλεπτο, όταν είχε τρεις καλές στιγμές με τους Τριανταφυλλίδη, Ιωσηφίδη και, Δαμανάκη. 
Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι ο διαιτητής Μπάτρας να σφυρίξει το τέλος του 45λεπτου, με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με το εύθραυστο 1-0.

Στο 56’ ο Βασιλάκος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοϊβέρογλου στο τετ α τετ, αλλά στο 74’ ήρθε το 2-0 με τον Βασίλη Γεωργόπουλο και στο 80’ το τελικό 3-0 και πάλι με τον Τριανταφυλλίδη, μετά από ατομική προσπάθεια και άψογο τελείωμα της φάσης.
80': Ο Τριανταφυλλίδης, ντριπλάρει τον Κοϊβέρογλου και πριν προλάβει να παρέμβει ο Νικηφόρου, με σουτ στέλνει την μπάλα για 3η φορά στα δίχτυα της Καστοριάς!

Στο 78’ ο Δημόπουλος είδε το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση να σταματάει στο δοκάρι της Καστοριάς και έτσι το σκορ παρέμεινε σ τα επίπεδα του 3-0. 
Κορυφαίος για τον ΠΑΟΚ ο Νέτο Γκουερίνο, τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Τριανταφυλλίδης – Κωστίκος.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Ψαρράς, Σκαρτάδος, Ιωσηφίδης, Σίγγας, Δαμανάκης, Τρίμχολντ (14’ Γεωργόπουλος), Γκουερίνο, Δημόπουλος, Κωστίκος, Βασιλάκος, Τρανταφυλλίδης.

Καστοριά: Κοϊβέρογλου, Νικηφόρου, Σιαπανίδης, Ποντίκης, Γεωργάκας, Τριανταφυλλίδης, Τσιλίνης, Καλλιμάνης (46’ Φίλτσος), Λιόλιος, Μπάμποβιτς, Παχίγεβιτς (46’ Τσιρώνης).
 
Ο Κοϊβέρογλου αποκρούει, ενώ τη φάση παρακολουθούν, ο Σιαπανίδης και ο Δαμανάκης

* Ο Δικέφαλος τη σεζόν 1982-1983 τερμάτισε στην 4η θέση με τον Γερμανό Χάινς Χέερ στον πάγκο του για 2η συνεχόμενη σεζόν! Η ομάδα είχε 18 νίκες, 6 ισοπαλίες, 10 ήττες, συγκέντρωσε 42 βαθμούς με 49-28 τέρματα.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4