Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

10 Ιανουαρίου 2018

Ήττα στην Τρίπολη και αποπομπή ... Τζαβέλλα! (2015)

Σαν σήμερα στις 10/1/2015, ο ΠΑΟΚ έχασε με 3-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Super League της περιόδου 2014-2015...

Ο ΠΑΟΚ είχε τη συμπαράσταση 500 οπαδών του, που βρέθηκαν στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» και είδαν την ομάδα να γνωρίζει μια βαριά ήττα. 

Το «μάρμαρο» της ήττας το πλήρωσε ο Τζαβέλλας, ο οποίος τις επόμενες μέρες τέθηκε εκτός ομάδας για όσο διάστημα παρέμεινε στον πάγκο μας ο Αναστασιάδης… Ένα σκηνικό που επαναλήφθηκε σχεδόν δύο χρόνια αργότερα επί Ίβιτς, με τον παίκτη να απομακρύνεται οριστικά από τον ΠΑΟΚ... 

Πρωταγωνιστής του πρώτου 15λεπτου όμως δεν ήταν κάποιος παίκτης των γηπεδούχων αλλά ο Καλογερόπουλος. Αφού στο 7' ανακάλυψε πέναλτι σε τράβηγμα του Τζανδάρη στον Ζησόπουλο (αν υπήρξε τράβηγμα ήταν έξω από την περιοχή), στο 9΄ δεν δίνει το καθαρό κοντρόλ με το χέρι του Γιαννιώτα και τον αφήνει να σκοράρει...
Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ με το σκορ σε βάρος του, ουσιαστικά δεν αντέδρασε, οι γηπεδούχοι τον περίμεναν στο μισό γήπεδο και ήταν απειλητικοί στις αντεπιθέσεις την ώρα που η άμυνα του ΠΑΟΚ παραπατούσε και το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο. Στην επίθεση η μπάλα δεν έμπαινε στα καρέ του Αστέρα και γενικά αυτό που είδαμε εκείνη τη μέρα στην Τρίπολη δεν ήταν ΠΑΟΚ!

Στο 30΄ο Σανκαρέ εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της άμυνάς μας και έκανε το 2-0 ενώ με τη λήξη του ημιχρόνου ο Ρατς πούλησε πολύ φτηνά την μπάλα στη μεσαία γραμμή και ο Γιαννιώτας που έφυγε στον χώρο πλάσαρε τον Ιτάνζ και έκανε το 3-0.

Ήταν ένα καταστροφικό 45λεπτο για τον ΠΑΟΚ... Σίγουρα το κοράκι έβαλε το χεράκι του, αλλά στη συνέχεια αυτό που είδαμε ήταν απογοητευτικό. Ομάδα χωρίς πλάνο ανάπτυξης, με παίκτες που δεν έπειθαν ότι βρίσκονται στην ομάδα που είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και με πολλά λάθη στο παιχνίδι τους.

Στην επανάληψη, με την είσοδο του Μακ και με το σκορ σε βάρος του, ο ΠΑΟΚ έδειξε μια κάποια διάθεση να ανεβάσει την απόδοσή του αλλά εκτός από τη φάση του Μακ στο 55' δεν είδαμε κάτι το αξιομνημόνευτο μέχρι το τέλος του παιχνιδιού!

Οι συνθέσεις: 

Αστέρας: Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Μάσα, Ρόλε (65' Κουρμπέλης), Γιαννιώτας, Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Ρατς, Σκόνδρας (59' Παπαδόπουλος), Βίτορ, Τζαβέλλας, Μαντούρο, Γκολάσα (40' Mακ), Τζανδάρης (69' Κίτσιου), Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Κλάους.
Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού αμέσως μετά την λήξη του αγώνα της Τρίπολης και τόνισε πως είναι το πιο δύσκολο βράδυ για αυτόν και τους συμπαίκτες του...

Αναλυτικά τα όσα είπε:
"Είναι η πιο δύσκολη βραδιά από την αρχή του πρωταθλήματος. Εμείς οι ποδοσφαιριστές φταίμε για την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα και δεν μπορούμε να περιμένουμε βοήθεια από κανένα. 
 
Μόνο εμείς μπορούμε να την αλλάξουμε αυτή την κατάσταση" και συνέχισε: "Δεν κάναμε αυτά που είπαμε στα αποδυτήρια και ότι είπαμε τις προηγούμενες μέρες. Είναι το πιο δύσκολο μας βράδυ φέτος και μακάρι να μην το περάσουμε ξανά, αλλά όπως είπα, είναι αποκλειστικά δική μας η ευθύνη".

Για την εικόνα της ομάδας σχολίασε: "Σίγουρα υπάρχει κούραση, αλλά υπήρχε και η διακοπή των Χριστουγέννων, οπότε δεν μπορούμε να επικαλεστούμε την κούραση. 
 
Θα κάτσουμε να μιλήσουμε μεταξύ μας και να βρούμε την λύση. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε βοήθεια από κανέναν. Δεν είναι μόνο το σημερινό παιχνίδι, υπάρχουν κι άλλα ματς που είχαμε κακή εικόνα και ελπίζω να γίνουμε όπως ήμασταν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος".

Τέλος αναφερόμενος στη συνέχεια, δήλωσε: "Πρέπει να το ξεχάσουμε το παιχνίδι, και να δούμε το επόμενο ματς γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο. Πρέπει να μιλήσουμε γιατί όπως είπα εμείς μόνο μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση".

---------------------------------------------------------------

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης από τον Καλογερόπουλο, υπήρξαν αποδοκιμασίες στους παίκτες από τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στην Τρίπολη...

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι από τους παίκτες κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια, αμέσως μετά τη λήξη, με τον κόσμο να εκφράζει τη δυσφορία του για το γεγονός ότι δεν έκαναν τον κόπο να πουν ένα ευχαριστώ στους 500 ΠΑΟΚτσήδες που βρέθηκαν στο "Θ. Κολοκοτρώνης".

Με παρέμβαση των πιο έμπειρων, η ομάδα πήγε προς το πέταλο, όμως αυτό δεν γλίτωσε τους παίκτες από τις αποδοκιμασίες για την τραγική εμφάνιση που έφερε τη βαριά ήττα ΚΑΙ στην Τρίπολη, μετά την Ξάνθη και τα Γιάννινα! 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4