Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

07 Δεκεμβρίου 2017

Στον δρόμο για το Champions League (2003)


Σαν σήμερα στις 7/12/2003, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Πανιώνιο, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2003-2004…

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, ήταν από τις ομάδες που διεκδικούσαν την 3η θέση στο πρωτάθλημα και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League, κάτι που τελικά κατάφερε να πετύχει στο τέλος της σεζόν, με ένα φτωχό ρόστερ, εξαιρετικό όμως σύνολο!

Η ομάδα προερχόταν από άδοξο ευρωπαϊκό αποκλεισμό (Ντέμπρετσεν στις 27//11) και βαριά ήττα εντός των συνόρων από τον Παναθηναϊκό με 3-0 στο ΟΑΚΑ, στις 30/11, όμως επέστρεψε στις νίκες παίζοντας σε ένα γήπεδο που ήταν σε κακή κατάσταση λόγω τις κακοκαιρίας εκείνων των ημερών, ενώ το χιόνι που έπεφτε από το πρωί στη Θεσσαλονίκη περιόρισε σημαντικά την παρουσία του κόσμου, καθώς μόλις 2.163 ήταν τα εισιτήρια που κόπηκαν!
Στο παιχνίδι με την αθηναϊκή ομάδα ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Κούτση μετά από κόρνερ του Κουτσόπουλου, στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του 45λεπτου δεν απείλησε και δεν απειλήθηκε, για να έρθει στο 58’ ο Γιασεμάκης να εκμεταλλευτεί την απόκρουση του Ντρόμπνι στο σουτ του Σαλπιγγίδη και από κοντά να γράψει το 2-0. 

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να πιάσει κάποια ιδιαίτερα καλή απόδοση, πήρε το τρίποντο και βρέθηκε στην 4η θέση με 26 βαθμούς, πίσω από το Αιγάλεω (είχε καταπληκτικό ξεκίνημα!), τον Παναθηναϊκό (28) και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (32)
Καραδήμος, Κούτσης, Ουντέζε, Γιασεμάκης οι καλύτεροι του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι…
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Τοχούρογλου, Ουντέζε, Χάγκαν (63’ Θεοδωρίδης), Κούτσης, Χασιώτης, Κουτσόπουλος (76’ Βοσκαρίδης), Καραδήμος, Βόκολος, Βαγγελής (56’ Καρυπίδης), Σαλπιγγίδης, Γιασεμάκης.

Πανιώνιος (Μπουμπένκο): Ντρόμπνι, Τζουλιάνο, Τζωρτζόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πίνο (65’ Μάντζιος), Μαγιέφσκι (70’ Μήτρου), Παρόντο (64’ Καραχάλιος), Σμίλιανιτς, Χασιώτης, Κόντης, Τζιώλης.

Δηλώσεις:

Άγγελος Αναστασιάδης: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, λόγω των προηγούμενων αρνητικών αποτελεσμάτων που φέραμε, κι εκτός αυτού είχαμε απέναντί μας μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη πίσω από το κέντρο και στην άμυνα! Όλα τα παιδιά λειτούργησαν πολύ καλά όμως δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. 
 
Ήταν πολύ καλό για μας το γκολ που πετύχαμε. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας στο μεγαλύτερο διάστημα, εκτός από το τελευταίο δεκάλεπτο, όταν γυρίσαμε πίσω χωρίς λόγο! Αυτός ο αγωνιστικός χώρος μπορεί να σε πουλήσει ανά πάσα στιγμή! Απαγορεύεται να γυρίζεις πίσω και για αυτό θα συζητήσω με τα παιδιά για να δούμε πως θα το αλλάξουμε».

Λεωνίδας Βόκολος: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε και είχαμε πάθος και δύναμη. Τα καταφέραμε και κερδίσαμε δίκαια. Στο τέλος γυρίσαμε λίγο πίσω, αλλά γενικά ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη. Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο πέρασε, θα δούμε τα λάθη μας και ήδη σκεφτόμαστε το επόμενο ματς με τη Χαλκηδόνα».

Γιώργος Κούτσης: «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς και δε βοήθησε καμία ομάδα. Παρόλα αυτά σταθήκαμε καλύτερα από τον Πανιώνιο και πήραμε δίκαια τους τρεις βαθμούς. Αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο επιθετικοί αν ήταν καλύτερος ο αγωνιστικός χώρος».

* O ΠΑΟΚ τη σεζόν 2003-2004 τερμάτισε στην 3η θέση με 60 βαθμούς και τέρματα 47-27. Στα 30 ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα, σημείωσε 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες, έχοντας τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4