Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Δεκεμβρίου 2017

Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς! (2004)

Σαν σήμερα στις 22/12/2004, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα το Αιγάλεω, για τον β’ γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας της περιόδου 2004-2005…

Ο ΠΑΟΚ έχοντας αποκλείσει στον α’ γύρο τον Λήλαντα Βασιλικού, αγωνίστηκε με την αθηναϊκή ομάδα στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα και έμεινε στη λευκή ισοπαλία, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τον αγώνα ρεβάνς που θα γινόταν στις 12/1/2005 (ήττα με 2-0 και αποκλεισμός)

Ο Δικέφαλος με τον Ρολ Φρίνγκερ στον πάγκο του, ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι εκείνη τη σεζόν, ακίνδυνος (!) και οι καλές στιγμές του στην αναμέτρηση … ελάχιστες! 

Το θέαμα που παρουσίασαν οι ομάδες ήταν άθλιο και ο μόνος παίκτης που πάλευε ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Οι υπόλοιποι ήταν σκιές του εαυτού τους.

Το Αιγάλεω ταμπουρώθηκε στην άμυνα από το πρώτο λεπτό και χωρίς δυσκολία πήρε το «Χ», με τον Φρίνγκερ να δηλώνει μετά το παιχνίδι, πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν καλό στράικερ, που πέρα από το σκοράρισμα θα βοηθούσε και στη δημιουργία προϋποθέσεων για γκολ, παίζοντας δίπλα στον Σαλπιγγίδη…

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια καλή ευκαιρία για το 0-1, όταν στο 22’ ο Μανουσάκης μπήκε στην περιοχή μας, σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι, στη συνέχεια στην πλάτη του Τοχούρογλου παίρνοντας πορεία προς τα δίχτυα, όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ με σωστή αντίδραση, γλίτωσε τα χειρότερα.

Όσον αφορά τον επιθετικό απολογισμό του ΠΑΟΚ; Όλο κι όλο ένα σουτ στο 19’ του Φουτσίνι που σταμάτησε στο πρόσωπο του Ψωμά! Από εκεί και πέρα τίποτε απολύτως…

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Εγκωμίτης (62’ Γιασεμάκης), Ανδράλας, Φουτσίνι, Ουντέζε, Σπάσιτς (73’ Γαρπόζης), Μαλαδένης (83’ Λουκά), Κουτσόπουλος, Καρυπίδης, Ζησόπουλος, Σαλπιγγίδης.

Αιγάλεω: Σιντιμπέ, Παπουτσής, Χρήστου, Αλεξόπουλος, Ψωμάς (46’ Λιαπάκης), Σκοπελίτης, Χατζής (75’ Χλωρός), Τσάτσος, Αγρίτης (38’ Νικολόπουλος), Φωτάκης, Μανουσάκης.

* Στην 63η διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας 2004-05 μετείχαν συνολικά 66 ομάδες (16 Α' εθνικής, 16 Β' εθνικής και 34 Γ' εθνικής κατηγορίας). Διεξήχθη σε 6 γύρους, συμπεριλαμβανομένου του τελικού. 
 
Για την κλήρωση του πρώτου γύρου ορίστηκαν ως επικεφαλής οι ομάδες της Α' και Β' εθνικής, ώστε να αντιμετωπίσουν τις ομάδες της Γ' εθνικής, πράγμα που σήμαινε ότι ήταν αδύνατο να τεθούν αντιμέτωπες ομάδες προερχόμενες από την ίδια αγωνιστική κατηγορία.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4