Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

03 Νοεμβρίου 2017

Άνεμος πρόκρισης στο Δουβλίνο! (2011)

Σαν σήμερα στις 3/11/2011, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο Δουβλίνο την Σάμροκ Ρόβερς, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League της περιόδου 2001-2012...
Ο Δικέφαλος με τον Μπόλονι στον πάγκο του πήρε εύκολο διπλό επικρατώντας με 1-3 χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Σαλπιγγίδης στο 6', Φωτάκης στο 35' και Σαλπιγγίδης στο 38'. 

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στην επανάληψη σε 1-3 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντένεχι στο 51', αλλά η αντίδρασή τους ήταν μέχρι εκεί.
Ο ΠΑΟΚ είχε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα διευρύνοντας τη νίκη του, αλλά λίγο η ατυχία (2 δοκάρια ο Βιεϊρίνια) και λίγο η αστοχία, δεν έφεραν τον δείκτη του σκορ σε υψηλότερα επίπεδα! 

Με τη νίκη του αυτή ο ΠΑΟΚ πέρασε στην κορυφή του ομίλου αφήνοντας πίσω του την Τότεναμ και τη Ρούμπιν Καζάν, ομάδας που αντιμετώπισε τις τελευταίες δύο αγωνιστικές της φάσης των ομίλων, την πρώτη εκτός και τη δεύτερη εντός!
Οι συνθέσεις:

Σάμροκ Ρόβερς: Τόμσον, Σάλιβαν, Στίβενς, Σάιβς, Μούρεϊ, Ο' Ντόνελ, Τέρνερ (46' Κίλντουφ), Ντένεχι, Μακ Κόρμακ (70' Ράις), Μακ Κέιμπ (46' Τουίγκ), Σέπαρντ.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Γεωργιάδης (88' Αποστολόπουλος), Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (90' Παπάζογλου), Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης (64' Μπαλάφας), Βιεϊρίνια, Λάζαρ, Σνάουτσνερ, Αρίας.

Δηλώσεις:

Ο Λάσλο Μπόλονι παρουσιάστηκε εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση και νίκη του Δικεφάλου, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και εξέφρασε τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι για άλλη μια φορά ο ΠΑΟΚ δέχθηκε γκολ από στημένη φάση.
Τα όσα είπε ο Ρουμάνος:

"Είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή μας εμφάνιση. Ηταν ένα παιχνίδι που υπήρξαν στιγμές για τις οποίες είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξολοκλήρου δικό μας, με κατοχή της μπάλας, με 3 γκολ και πολλές ευκαιρίες στην επίθεση. 

Πιστεύω πως το 1ο ημίχρονο σήμερα είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής από τότε που ήρθα στην ομάδα. Επίσης είμαι εκνευρισμένος γιατί δώσαμε μια ευκαιρία στον αντίπαλο να μπει στο παιχνίδι. Τέτοιες στιγμές πρέπει να παίζουμε καλύτερα.

Για τους λόγους που δεχόμαστε από φάουλ, στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δεχθεί 5 γκολ από στημένες φάσεις. Μπορούμε να βρούμε 15 λόγους γι' αυτό, αλλά δε μπορούμε να βρούμε την αιτία. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. 

Ήρθαμε για τη νίκη και το πετύχαμε. Τώρα θα παίξουμε την πρόκριση με τη Ρούμπιν στην Τούμπα. Δυστυχώς τώρα μας αφήνει μια πικρή γεύση το χαμένο πέναλτι με την Τότεναμ. Πιστεύω όμως ότι με τη δύναμη που μας δίνουν οι οπαδοί μας θα τα καταφέρουμε απέναντι στη Ρουμπίν".

Για το επόμενο παιχνίδι του ομίλου με την Τότεναμ, τόνισε: "Δε μίλησα γι' αυτό το παιχνίδι γιατί παρόλο που έχασε σήμερα η Τότεναμ, είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο. Θέλω να δω όμως αν θα παρατάξει την ίδια ομάδα όπως έκανε μέχρι τώρα".

Για τη χημεία που έδειξε σήμερα η ομάδα, σχολίασε: "Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδεικνύεις ότι είσαι καλός. Πριν 2 εβδομάδες ο Παπάζογλου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον Άρη. Δε θέλω να σχολιάσω την εμφάνισή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό".

Για το αν αποτελεί πρόβλημα το γεγονός ότι ο Σαλπιγγίδης πέτυχε 2 γκολ σήμερα, ως κεντρικός φορ, είπε: "Αν με ρωτήσατε για το αν είναι πρόβλημα για μένα ότι ο Σαλπιγγίδης πέτυχε 2 γκολ, αυτό δεν ισχύει. Όταν ένας παίκτης σκοράρει 2 γκολ αυτό είναι ευχάριστο για μένα. Μακάρι να έχω τέτοιου είδους προβλήματα".

Για το τι του άρεσε περισσότερο σήμερα, απάντησε: "Το επιθετικό μας παιχνίδι. Πετύχαμε 3 γκολ, κάναμε πολλές ευκαιρίες και πήραμε μια εκτός έδρας νίκη".

..............................................................

Ο Μπρούνο Τσιρίλο παραχώρησε δηλώσεις κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο και τόνισε πως η ομάδα έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι σήμερα και στάθηκε στο ακυρωθέν πέναλτυ του πρώτου αγώνα με την Τότεναμ, το οποίο αν κατακυρωνόταν, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
Τα όσα είπε ο Ιταλός αμυντικός:

Για τη νίκη, δήλωσε: "Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι σήμερα".

Για τον αγώνα στο Λονδίνο με την Τότεναμ, ανέφερε: "Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν δεν ακυρωνόταν το εύστοχο πέναλτι στο πρώτο ματς, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε με αν. Στο Λονδίνο πρέπει να παίξουμε σωστά και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας".

...............................................................

Φανερά ικανοποιημένος μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Δουβλίνο, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σχολίασε την εμφάνισή του αλλά και το χειροκρότημα του κόσμου την ώρα της αλλαγής του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι έγινε πλέον ο πρώτος σκόρερ όλων των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης, δήλωσε: "Για μένα αυτό πραγματικά δε σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο".

Για το χειροκρότημα την ώρα της αλλαγής, υπογράμμισε: "Δεν ήταν μόνο για μένα το χειροκρότημα, όλη η ομάδα το άξιζε απόψε με την εμφάνισή της".

Κλείνοντας τις σύντομες δηλώσεις του, είπε: "Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, ότι εμείς οι παίκτες δεν είμαστε μηχανές, αλλά μία ομάδα που είναι λογικό να έχει καλές και κακές στιγμές. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε από την πλευρά μας να παίζουμε καλά, αλλά κάποιες φορές αυτό δεν γίνεται. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη και στα δύσκολα".

...............................................................

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο και τόνισε πως το κλειδί της σημερινής αναμέτρησης ήταν το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Δικέφαλος, το οποίο βοήθησε πολύ στην ψυχολογία της ομάδας.
Τα όσα είπε ο δεξιός εξτρέμ του Δικεφάλου:

"Σήμερα ξεκινήσαμε με γκολ και αυτό μας βοήθησε πολύ στην ψυχολογία μας, σε αντίθεση με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε τη συνέχεια, έχουμε μία σειρά σημαντικών αγώνων και θέλουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα".

..............................................................

Δείτε videos, από την ΠΑΟΚτσήδικη κερκίδα στο Tallaght Stadium, με τους 700 εκδρομείς να μη σταματούν στιγμή να ενθαρρύνουν την ομάδα μας στην προσπάθειά της να πάρει το τρίποντο!
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4