Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Οκτωβρίου 2017

Εξάσφαιρος ΠΑΟΚ, γάζωσε τον Ιωνικό! (2005)

Σαν σήμερα στις 23/10/2005, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Ιωνικό, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2005-2006...

Ο Δικέφαλος με τον Γιώργο Κωστίκο στον πάγκο του και λίγες μόνο μέρες μετά το διπλό στον Πειραιά (1-2 με Κωνσταντινίδη), δεν ξεκίνησε το παιχνίδι με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς μόλις στο 15ο λεπτό τραυματίστηκε ο Μίετσελ παραχωρώντας τη θέση του στον ... Χριστοδουλόπουλο! 
Πάντα ήταν καλός στις κωλοτούμπες ...

Στο 18' μετά από κόρνερ του Φουτσίνι, η καρφωτή κεφαλιά του Ουντέζε πήγε στα δίχτυα του Μπεκιάι. Στο 27' η μπάλα, έφτασε στον Κωνσταντινίδη που με δυνατό βολέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό "Γ" του Μπεκιάι, γράφοντας το 2-0.

Στο 38' ο Ακιέλ απο τα δεξιά έκανε γύρισμα προς τον Μαλαδένη, αυτός σούταρε στο δοκάρι, όμως στο ριμπάουντ ο Σαλπιγγίδης με πλασέ έκανε το 3-0. 

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 45' με τον Μακόρ, όμως αυτό δεν πτόησε τους παίκτες μας που τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης η σέντρα του Κωνσταντινίδη μέσα στην περιοχή, έβγαλε τον Φουτσίνι σε θέση βολής και με πλασέ από κοντά έκανε το 4-1.
Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 58'... Η φάση ξεκίνησε με μαγική ενέργεια του Σικαμπάλα, ο οποίος πάσαρε στον Μαλαδένη, αυτός με εκπληκτικό τακουνάκι έδωσε στον οικοδόμο, ο οποίος με πλασέ έκανε το 5-1.

Το σκορ έκλεισε στο 71' ο Σαλπιγγίδης και πάλι μετά από ατομική προσπάθεια του Σικαμπάλα και μπαλιά στον σκόρερ!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Ακιέλ, Φουτσίνι, Ουντέζε, Χαραλάμπους, Χασιώτης, Μαλαδένης, Κωνσταντινίδης (52΄Σικαμπάλα), Ζαγοράκης (73' Ηλιάδης), Μίετσελ (15' Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης.

Ιωνικός: Μπεκιάι, Πουλόπουλος, Κινγκ, Τσιμπλίδης, Ντα Κόστα (60' Κακαράς), Μακόρ, Μελαμπιανάκης, Βουρεξάκης, Λετιέρι (49' Μενδρινός), Κωνσταντινίδης, Περόνε (46' Κοίμπρα).

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2005-2006, τερμάτισε στην 6η θέση με 46 βαθμούς, έχοντας σε 30 ματς, 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες, με τέρματα 44-31.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4