Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

10 Σεπτεμβρίου 2017

Η κακή εμφάνιση έφερε την ήττα (1978)

Σαν σήμερα στις 10/9/1978, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στη Νέα Φιλαδέλφεια την ΑΕΚ. γνωρίζοντας την ήττα με 3-2, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, της περιόδου 1978-1979 ...

Σε ένα παιχνίδι που συγκέντρωσε περισσότερους από 30.000 θεατές (27.854 τα εισιτήρια), ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε με προβλήματα στην ανάπτυξή του, έχοντας σε πολύ κακή μέρα αυτή τη φορά τους Δαμανάκη - Ορφανό.

Αντίθετα ο γερο - Δομάζος, στα τελειώματα της καριέρας του, εκτός από τα δύο γκολ που σημείωσε, ετοίμασε και το τρίτο!
Το μαρκάρισμά του πήρε εντολή από τον Πίχατσεκ να το αναλάβει ο Γιάννης Δαμανάκης, χωρίς να τα καταφέρει, ενώ στην επανάληψη που χρησιμοποιήθηκε ο Ορφανός, ήταν θεατής των όσων συνέβαιναν γύρω του...

Οι παίκτες μας έκαναν πάρα πολλά λάθη (κάποια από αυτά παιδικά) και τα πλήρωσαν χάνοντας ένα ματς από το οποίο θα μπορούσαν να φύγουν τουλάχιστον με την ισοπαλία!

Η AEK προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 1' ο Μαύρος επωφελείται λανθασμένης απόκρουσης του Φούρτουλα και από κοντά έγραψε το 1-0 (αρχική photo).

Ο Ιντζόγλου με ανεπανάληπτο αυτογκόλ στο 14' μακρινό σουτ προς την εστία του ενώ πιεζόταν από τον Κωστίκο) έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Δύο γκολ του 36χρονου τότε Δομάζου (65' και 85'), καθώς και ένα του Κούδα στο 87' (πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του), διαμόρφωσαν το τελικό 3-2.

Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ οι Γούναρης, Πέλλιος, Αποστολίδης, Κούδας


Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Χρηστίδης, Μουσούρης, Ιντζόγλου, Ραβούσης, Νικολάου, Τάσος, Αρδίζογλου (66' Παπαδόπουλος), Νικολούδης, Μπάγεβιτς, Δομάζος, Μαύρος.

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Γούναρης, Ιωσηφίδης, Αποστολίδης, Πέλλιος, Αναστασιάδης, Κερμανίδης (57' Ορφανός), Σαράφης, Κωστίκος (29' Γκουερίνο), Κούδας, Δαμανάκης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4