Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

27 Σεπτεμβρίου 2017

Τσέκαρε εισιτήριο με ... ντόρτι! (2001)

Σαν σήμερα στις 27/9/2001, μπροστά σε μόλις 9.000 θεατές (7.236 τα εισιτήρια), ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε την αυστριακή Κέρντεν στο επαναληπτικό του α' γύρου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ...

Ο Δικέφαλος έχοντας πάρει λευκή ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Αυστρία μια εβδομάδα νωρίτερα, ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση και οι παίκτες του Μπάγεβιτς, φρόντισαν να το επιβεβαιώσουν αυτό και μέσα στο γήπεδο!
Με γκολ που σημείωσαν ο Κωνσταντινίδης στο 25' με κοντινό πλασέ μετά από καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Ουντέζε, ο Καφές στο 51' με κεφαλιά μετά από σέντρα ακριβείας του Λουτσιάνο από τα δεξιά.

Ο Κωνσταντινίδης στο επόμενο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων και ο Λουτσιάνο στο 75' με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 35 μέτρα, διαμορφώθηκε το τελικό 4-0, ένα σκορ που έφερε τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση της διοργάνωσης...
Οι Αυστριακοί στο 68' έμειναν με "10", λόγω δεύτερης κάρτας που έβγαλε ο Πορτογάλος ρέφερι Παρλατι Ντε Σίλβα στον Χέλερ, κάνοντας το ήδη εύκολο έργο των παικτών μας, ακόμη ευκολότερο!  
Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι στο video που ακολουθεί...
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Καφφές, Κατσιαμπής, Λουτσιάνο, Οκκάς (65' Σπάσιτς), Γεωργιάδης (79' Φουτσίνι), Χασιώτης, Ουντέζε, Εγκωμίτης (46' Γιασεμή), Τετράτζε, Κωνσταντινίδης.

Κέρντεν: Γκόριουπ, Βορτερέγκερ, Πάπατς, Γιοβάνοβιτς, Στάρι (71' Τσίλαρ), Αμπρόσιους, Σόπιτς (58' Ζαχίροβιτς), Χότα, Χέλερ, Στάινερ (85' Σαμπλαντίντινκ), Βούκοβιτς.
Δηλώσεις Μπάγεβιτς: "Δεν περίμενα ότι θα ήμασταν τόσο αγχωμένοι στο πρώτο ημίχρονο, ήταν απίστευτο αυτό που έβλεπα, δεν μπορούσαμε ούτε καν δύο πάσες να αλλάξουμε! Το θετικό είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε πάρα πολύ και πήραμε μια εύκολη τελικά νίκη που μας δίνει την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4