Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Σεπτεμβρίου 2017

Τρίμπαλο στο χαλαρό επί της ΑΕΚ (2011)

Σαν σήμερα στις 25/9/2011, ο ΠΑΟΚ παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, κέρδισε εύκολα την ΑΕΚ με 3-0, στην Τούμπα, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της περιόδου 2011-2012...

Ο ΠΑΟΚ έφτασε εύκολα στη νίκη επί της αθηναϊκής ομάδας στο υποτιθέμενο ντέρμπι της Τούμπας. Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο όταν ο ΠΑΟΚ πέτυχε τρία τέρματα και ουσιαστικά εκεί κλείδωσε τη νίκη. 

Ο Μπόλονι παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Κρέσιτς, στην άμυνα (από τα αριστερά προς τα δεξιά) ο Λίνο, ο Κοντρέρας, ο Μαλεζάς και ο Έτο, αμυντικά χαφ Γκαρσία και Αρίας, στη μεσαία γραμμή Βιεϊρίνια - Φωτάκης - Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός κέρδισε κατά κράτος τον "λογά" προπονητή της ΑΕΚ, αφού ο ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου έκανε τον αντίπαλο να μοιάζει με νάνο... 

Οι παίκτες μας παίζοντας κυρίως από τα δεξιά και ελέγχοντας απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα έδωσαν στους 20.000 θεατές την ευκαιρία να χαρούν με την ψυχή τους μια άνετη νίκη επί ενός αντιπάλου που τα τελευταία χρόνια βρίσκει τον τρόπο και πλασάρεται στις πρώτες θέσεις.
Το σκορ άνοιξε στο 15', όταν ο Φωτάκης έκανε σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο αλλά καλυπτόμενο Βιεϊρίνια, ο οποίος από κοντά έγραψε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο βοηθό ζητώντας οφσάιντ, όμως ο ξεχασμένος Βάργκας κάλυπτε τον σκόρερ ολοκάθαρα.
Φτάσαμε στο 37ο λεπτό όταν ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του μετά από πάσα, πάρε- βάλε, του εξαιρετικού εκείνη τη μέρα Ετό. Η Τούμπα είχε πάρει φωτιά, ο κόσμος παραληρούσε στις εξέδρες καθώς έβλεπε τη νίκη να ξεκαθαρίζει από τόσο νωρίς. 

Επτά λεπτά αργότερα ήρθε και το κερασάκι στην Τούρτα με τον Σάλπι να χρίζεται σκόρερ μετά από όμορφη συρτή σέντρα του Λίνο και έξυπνο πλασέ του επιθετικού μας.

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε συντήρηση δυνάμεων, προφανώς λόγω του αγώνα της Πέμπτης στο Καζάν, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν απειλήθηκε από την πολύ αδύναμη και ασύνδετη ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Ετό, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Αρίας, Γκαρσία, Φωτάκης (65' Σπαντάσιο), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (77' Γεωργιάδης), Αθανασιάδης.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Γεωργέας (611' Χοσέ Κάρλος), Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Βάργκας, Μάκος, Κάλα (46' Γκερέιρο), Λεονάρντο, Γκούντγιονσεν, Λυμπερόπουλος (46' Μπέλεκ).

Ήταν οι μέρες που ο κόσμος του ΠΑΟΚ θρηνούσε την απώλεια ενός ακόμη συνοπαδού που έφυγε άδικα εκείνες τις μέρες!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4