Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Σεπτεμβρίου 2017

30/9: Μια ημερομηνία, επτά ιστορίες!

H 30η Σεπτεμβρίου είναι μια ημερομηνία άρρηκτα δεμένη με την ευρωπαϊκή ιστορία του ΠΑΟΚ, αφού αυτήν την ημερομηνία, δώσαμε ούτε ένα ούτε δύο, αλλά επτά (!) παιχνίδια...

Αυτήν τη μέρα του Σεπτέμβρη ο "Δικέφαλος" αντιμετώπισε διαδοχικά: 

Το 1970 τη Ντιναμό Βουκουρεστίου στην Τούμπα για το κύπελλο Εκθέσεων, το 1981 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης επίσης στην Τούμπα στα πλαίσια του Κυπέλλου Κυπελλούχων, το 1997 στο Χάιμπουρι την Άρσεναλ για το κύπελλο ΟYEΦΑ, το 1999 τη Λοκομοτίβ Τυφλίδας (εντός), το 2003 την Άλκμααρ στην Ολλανδία για τον ίδιο θεσμό, το 2010 τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε παιχνίδι των ομίλων του Europa League και το 2021 τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τη φάση των ομίλων του Conference League.

Από τα επτά αυτά ματς που δώσαμε τη συγκεκριμένη ημερομηνία, στα δύο καταφέραμε και προκριθήκαμε (Άρσεναλ, Λοκομοτίβ Τιφλίδας), στα άλλα τρία αποκλειστήκαμε (Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ντιναμό Βουκουρεστίου και Άλκμααρ). 
 
Επίσης αυτό του 2010 με τους Κροάτες μας έδωσε σημαντικό πλεονέκτημα στην υπόθεση πρόκριση στους "32" της διοργάνωσης, ενώ το ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας το 2021, παρά την ισοπαλία (1-1), ήταν ένα βήμα για την πρόκρισή μας από τον όμιλο.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4