Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

20 Αυγούστου 2017

Φιλική ισοπαλία στην ασπρόμαυρη Κατερίνη (1980)

Σαν σήμερα στις 20/8/1980, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στην Κατερίνη τον Πιερικό...

Καλοκαιράκι του 1980 και ο Δικέφαλος με τον Γκιούλα Λόραντ στον πάγκο του, προετοιμαζόταν για την καινούρια χρονιά που θα άρχιζε επίσημα σε λίγες εβδομάδες...

Σαν σήμερα λοιπόν, στις 20/8/1980, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στην Κατερίνη τον Πιερικό, που εκείνη τη σεζόν θα αγωνιζόταν στη Β' Εθνική. Η ομάδα της Κατερίνης θα έδινε το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας της, ενώ αντίθετα ο ΠΑΟΚ ήταν σε πιο προχωρημένο στάδιο!

Παρόλα αυτά, ήταν η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις, με τους παίκτες μας να εμφανίζονται κουρασμένοι και νωχελικοί, σε ένα παιχνίδι το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 3.000 θεατές.

Στο 38' ακυρώθηκε από τον διαιτητή Βασιλειάδη το γκολ που σημείωσε ο Κούδας, καθώς υποδείχτηκε σε θέση οφ σάιτ ο Δημόπουλος...

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με την έναρξη της επανάληψης (στο 47'), όταν μετά από σέντρα του Τσιρίκα, ο Φίλης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Μίσχος που παραμόνευε, με κεφαλιά είχε εύκολο έργο στην κενή εστία. Ένα γκολ από το πουθενά, ένα γκολ ανέλπιστο, που όμως δεν ήταν το μόνο στην αναμέτρηση!

Στο 79' ο συγχωρεμένος πια Πλάτων Τζούτζος, ολιγώρησε και ο Κούδας που του έκλεψε την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας το σκορ! 

Οι συνθέσεις:

Πιερικός: Βασιλειάδης, Ισακίδης, Κοκτσίδης (46' Μίχης), Αναγνώστου Ι, Τζούτζος, Δαδάκος (68' Δεληγιάννης), Τσιρίκας, Τερζόπουλος, Βαρυτιμίδης, Μίχος (68' Μαχαίρας), Αναγνώστου ΙΙ.

ΠΑΟΚ: Φίλης, Αλαβάντας, Σίγγας, Ιωσηφίδης, Αποστολίδης Θ., Αναστασιάδης, Γκουερίνο (46' Βασιλάκος), Σαράφης, Τριανταφυλλίδης (68' Τσουρέλας), Κούδας, Δημόπουλος (64' Χριστοδούλου).

* Στην αρχική εικόνα, διακρίνεται ο τερματοφύλακας του Πιερικού, Βασιλειάδης, να επεμβαίνει μπροστά από τον συμπαίκτη του Αναγνώστου και τον Δημόπουλο...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4