Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Διαβάστε τι έχει καταγραφεί "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" για την αγαπημένη μας ομάδα (Ενημερώνεται Καθημερινά)

28 Μαΐου 2018

Αντί για Επανομή πήγε στον "Κυανού Σταυρό"

Σαν σήμερα στις 28/5/1972, ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει στην Τούμπα του Παναθηναϊκού με 1-0 και ο διεθνής παίκτης του Δικεφάλου, ο Σταύρος Σαράφης, πήρε το αυτοκίνητό του για να επιστρέψει στην Επανομή ...

Αντί όμως να βρεθεί στο σπίτι του, βρέθηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης! Διαβάστε πώς αφηγείται ο ίδιος το συμβάν: 

"Ήμουν μόνος στο αυτοκίνητο μετά τη μεγάλη μας νίκη επί του παναθηναϊκού και επέστρεφα στην Επανομή. Λίγο πριν φτάσω στο σπίτι και κινούμενος κανονικά με μικρή ταχύτητα, έχοντας τα μικρά φώτα αναμμένα, γιατί εκείνη την ώρα υπήρχε μεγάλη κίνηση στο ρεύμα από την Επανομή προς τη Θεσσαλονίκη.

Θέλησα να ελέγξω καλύτερα τον δρόμο στο μέρος του δικού μου ρεύματος και εντελώς απροσδόκητα είδα μπροστά μου σε απόσταση ούτε επτά μέτρων, ένα κάρο (!) φορτωμένο με χόρτα που το έκαναν αθέατο μέσα στο σκοτάδι! 

Η απόσταση δεν επέτρεπε να φρενάρω. Έκοψα το τιμόνι μου αριστερά, να το προσπεράσω, αλλά για κακή μου τύχη από την απέναντι πλευρά ερχόταν άλλο αυτοκίνητο. Ξαναγύρισα το τιμόνι πάλι προς τα δεξιά, αλλά οι κινήσεις αυτές σε μικρή χρονική απόσταση η μία από την άλλη, έκαναν το αυτοκίνητό μου να ανατραπεί"

Ο Σαράφης τη γλίτωσε με εκδορές και θλαστικά τραύματα, την επόμενη μέρα πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο "Κυανούς Σταυρός" και λίγες μέρες αργότερα επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας.

Share:

Translate

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 4.600!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 4.600...

Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4