Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Δεκεμβρίου 2016

'Ηττα στο Βουκουρέστι και αποκλεισμός! (2005)

Σαν σήμερα στις 1/12/2005 ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 1-0 από την Ραπίντ στο Βουκουρέστι, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, με γκολ που πέτυχε ο Μαλνταρασάνου στο τελευταίο λεπτό του 1ου ημιχρόνου ...

Το παιχνίδι έγινε στο στάδιο "Τζιουζέπε Βαλεντίν Στανέσκου", για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (ο ΠΑΟΚ συμμετείχε στον 7ο όμιλο) και εκείνη ήττα έβαλε -μαθηματικά- τέλος στα ευρωπαϊκά μας όνειρα για εκείνη τη σεζόν...

Είχαν προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα από τη Σαχτάρ (1-0) και η εντός από την Στουτγκάρδη με 1-2.

Ο ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Κωστίκο στον πάγκο του, είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 5', όταν ο Μίετσελ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην αγκαλιά του Κόμαν.

Μετά το 15', οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία στον αγώνα και απείλησαν στο 18' με τον Μπούγκα.
Η βροχή και ο «βαρύς» αγωνιστικός χώρος δυσκόλευαν αρκετά τις προσπάθειες των παικτών μας και τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο όταν στο 35' ο Ζαγοράκης αποχώρησε λόγω τραυματισμού, δινοντας τη θέση του στον Βαγγελή.

Στο 40' ο Ντάνι Φερνάντεζ απέκρουσε με υπερένταση το σουτ του Μπούγκα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ιλιες αστόχησε σε κεφαλιά από καλή θέση.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι ομάδες θα πήγαιναν με το 0-0 στα αποδυτήρια, ο ΠΑΟΚ δέχθηκε το γκολ που τελικά έκρινε το παιχνίδι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Μαλνταρασάνου (εκτέλεση φάουλ).

Ο Δικέφαλος, μη έχοντας να χάσει κάτι, μπήκε επιθετικά στο 2ο ημίχρονο μέρος, η είσοδος του Σικαμπάλα έδωσε μία σχετική πνοή στον ΠΑΟΚ, όμως από τον Αιγύπτιο έλειπε για πολλοστή φορά η ουσία.
Διαιτητής: Μάρκους Νομπς (Ελβετία)

Κίτρινες: Νικολάε Κονσταντίν, Μπουρντουϊάν - Βαγγελής

Ραπίντ: Κόμαν, Μάριους Κονσταντίν, Μαφτέι, Ράντα, Μπαντόι, Ιλιες (75’ Μπουρντουϊάν), Καραμιάν (86’ Πέρια), Μαλνταρασάνου, Nικολάε Κονσταντίν (61’ Ντίκα), Μπούγκα, Νικουλάε.

ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Χαραλάμπους, Φουτσίνι (46’ Μέγκαχεντ), Χασιώτης, Καρυπίδης, Χριστοδουλόπουλος, Κωνσταντινίδης, Ζαγοράκης (37’ Βαγγελής), Ηλιάδης, Μίετσελ, Σαλπιγγίδης (56’ Σικαμπάλα).

Ο κόσμος του Δικεφάλου βρέθηκε στο Βουκουρέστι, και το κέντρο της πόλης αισθάνθηκε την παρουσία μας!
* Την ίδια μέρα ο Γούμενος με δηλώσεις του τόνιζε πως ο ΠΑΟΚ σε εκείνη τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα αποκτούσε τον ομογενή ποδοσφαιριστή της Καρλσρούης, Γιάννη Μασμανίδη του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα του έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι. Όσο είδατε εσείς Μασμανίδη στην Τούμπα, άλλο τόσο είδαμε κι εμείς!

* Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου μας, ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε στη Θεσσαλονίκη τη γαλλική Ρεν με 5-1...
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4