Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Δεκεμβρίου 2016

Διπλό στη Νέα Φιλαδέλφεια και ... κορυφή! (2002)

Σαν σήμερα στις 1/12/2002, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 9
ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2002-2003... 

Ο Δικέφαλος του Βορρά με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του (για 71 λεπτά, καθώς σε εκείνο το σημείο αποβλήθηκε!), πραγματοποίησε μια εκπληκτική εμφάνιση και υπέταξε τους γηπεδούχους, πιο εύκολα από ότι μαρτυρά το τελικό 3-4!
Η στιγμή της αποβολής του Αναστασιάδη από τον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Το σκορ άνοιξε στο 1ο λεπτό ο Νίκος Φρούσος με σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Νάστου από τα δεξιά, στο 19' ο Οκκάς με ασύλληπτο σουτ σημείωσε το 0-2, για να ανέβει ο δείκτης του σκορ στο 0-3 με ωραίο πλασέ του Νάστου.
Η αθηναϊκή ομάδα αντέδρασε, μείωσε αρχικά με τον Κατσουράνη στο 36' και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι του Νικολαΐδη σε 2-3 (το έδωσε ο Τσαγκαράκης)...
Στο 60' ο Οκκάς έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στον ΠΑΟΚ με απευθείας μακρινό σουτ που έπιασε στον ύπνο τον Χιώτη, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-4 στο 77' με κεφαλιά του Βασίλη 
Μπορμπόκη. 

Τα γκολ
της ΑΕΚ δηλαδή τα σημείωσαν δύο παίκτες οι οποίοι τα επόμενα χρόνια φόρεσαν την ασπρόμαυρη φανέλα! 
Η νίκη μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια μας οδήγησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ στο 71' αποβλήθηκε ο προπονητής μας Άγγελος Αναστασιάδης αφού διαπληκτίστηκε με τον επόπτη... 
Στα ευτράπελα του ματς, το ξύλο που έπεσε στις εξέδρες μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ οι οποίοι χωρίστηκαν σε υποστηρικτές και αντιπάλους του προπονητή τους (Μπάγεβιτς) και του προέδρου (Ψωμιάδη). 
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία αρκετών εκατοντάδων οπαδών μας στο γήπεδο, που χάρηκαν με την ψυχή τους μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη ... 
Σημειώνουμε πως κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο ακούστηκε το "Νάτοι, νάτοι, οι τσάτσοι του Σωκράτη", για τα πάρε δώσε που είχε εκείνη την εποχή η αθηναϊκή ομάδα με αυτήν του Πειραιά, ένα σύνθημα που πόνεσε πολύ!

Οι συνθέσεις: 

ΑΕΚ: Χιώτης, Κωστένογλου (31' Ίβιτς), Καψής, Γεωργάτος (53' Τσάρτας), Ράιτ, Κασάπης, Κατσουράνης, Ζαγοράκης, Λάκης, Πέτκοφ (55' Μπορμπόκης), Νικολαΐδης.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου (46' Μάινταν), Ουντέζε, Κουτσόπουλος, Χασιώτης, Νάστος, Μάρκος, Κουκιέλκα (81' Κοσμίνσκι), Κούτσης (88' Ζαβαντίας), Οκκάς, Φρούσος, Γεωργιάδης.

Δηλώσεις Αναστασιάδη (μετά το ματς) 
"Είμαστε μόνοι μας, δεν έχουμε κανέναν στο πλευρό μας (εποχή Μπατατούδη γαρ)! Οι παίκτες μπαίνουν στο γήπεδο για να παίξουν και δεν ξέρουν πότε θα πληρωθούν. Όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες πρέπει να αγκαλιάσουν αυτά τα παιδιά. 

Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες. Ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση και λυπάμαι που δεν το έδειξε η τηλεόραση. Εμείς κάποια στιγμή νομίζαμε πως νικήσαμε και στο 15λεπτο από το 30' ως το 45', η αεκ μάς πίεσε και θα μπορούσε να ισοφαρίσει!" 

Από πλευράς του ο Γιώργος Γεωργιάδης, αστειευόμενος είπε: "Δεν έχω δει φέτος καθόλου τον Μπατατούδη, θα παίζουμε όσο μπορούμε".

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Αναστασιάδης κατά την άφιξη της αποστολής στη Θεσσαλονίκη...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4