Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

29 Νοεμβρίου 2016

"Έπεσε" πάνω σε ... τοίχο! (1970)

Σαν σήμερα στις 29/11/1970, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, της περιόδου 1970-1971 ...

Ο Δικέφαλος αν και είχε την εδαφική υπεροχή στο ματς, κόλλησε στο 1-1, αφού οι επιθετικοί μας ήταν μαλωμένοι με τα δίχτυα και σπατάλησαν πολλές καλές ευκαιρίες. 

Οι φιλοξενούμενοι με όπλο την πολύ καλή τους αμυντική γραμμή πήρα την ισοπαλία (1-1 το τελικό σκορ), ενώ προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό με τον Μπιτζίδη που πέτυχε ένα προσωπικό παλικαρίσιο γκολ, βάζοντας τα δύσκολα στους παίκτες του Γιουγκοσλάβου τεχνικού Ιβάν Χόρβατ.

Ο ΠΑΟΚ έπεσε εκείνη τη μέρα επάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα (Κελεσίδης) που έβγαζε τα άβγαλτα μέχρι το 68ο λεπτό, όταν ο Ασλανίδης τον νίκησε και ισοφάρισε...

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πάρει τη νίκη και στο 77' έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Παρίδη που βγήκε τετ α τετ μετά από κάθετη του Κούδα, αλλά ο "Μητσάρας" έπιασε ένα βεβιασμένο σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Κελεσίδης. 

Στο 88' χάθηκε η τελευταία καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Σαράφη να την αποκρούει σε κόρνερ ο Κελεσίδης...

Ξεχώρισαν από τον ΠΑΟΚ οι Κούδας, Γούναρης, Χατζηιωάννου (στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ), Παρίδης.

Η βαθμολογία...
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χατζηιωάννου, Γούναρης, Χατζηαντωνίου, Μπέλλης, Παπαδόπουλος, Τερζανίδης, Ασλανίδης, Σαράφης, Κούδας, Σταυρίδης, Παρίδης.

Πανσερραϊκός: Κελεσίδης, Κεχαγιάς, Χατζηπανταζής, Στεφανίδης, Στοϊμένος, Ηλιάδης (59' Αποστολίδης), Μπιτζίδης, Τσακίρης, Ζαρζόπουλος, Σταυλάς, Σεΐζης.

* Στην αρχική εικόνα ο Κελεσίδης έχει πέσει στην αριστερή του γωνία, με την μπάλα να να βρίσκεται στη δεξιά. Είναι η φάση του 68' όταν ο ΠΑΟΚ έφερε το ματς στα ίσα... 

* Τη σεζόν 1970-1971, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Χόρβατ στον πάγκο του (14 ματς), ακολούθησε ο Χασιώτης (5) και τελείωσε με τον Λες Σάνον (15), με τον Άγγλο τεχνικό να παραμένει στην ομάδα μέχρι τις δύο πρώτες αγωνιστικές της περιόδου 1974-1975.

* Η ομάδα σε 34 παιχνίδια είχε 12 νίκες, 10 ισοπαλίες, 12 ήττες, τερμάτισε στην 8η θέση με τέρματα 38-32 και 68 βαθμούς.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4