Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Νοεμβρίου 2016

Καταστροφικό 15λεπτο στο Philips Stadion! (2000)

Σαν σήμερα στις 23/11/2000, ο ΠΑΟΚ έδωσε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι απέναντι σε ολλανδική ομάδα, αντιμετωπίζοντας για τη φάση των "32" του τότε Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, την PSV Eindhoven...

Ο Δικέφαλος είχε αποκλείσει σε προηγούμενους γύρους την Beitar από το Ισραήλ και την πρωτοπόρο- ως εκείνη τη στιγμή του campionato- Udinese (στην παράταση 3-0).

Το παιχνίδι έγινε στο Phillips Stadion, το διαιτήτευσε ο Ιταλός Τρενταλάτζε και ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στο ημίχρονο να χάνει με 3-0, με γκολ που σημείωσαν οι Μπρούγκινκ στο 5΄και ο Κέζμαν στο 15΄και στο 44΄... 

 Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς αιφνιδιάστηκαν στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και βρέθηκαν να χάνουν στο 15' με 2-0, αφού όμως δύο λεπτά νωρίτερα ο Ναλιτζής έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν μετά από κεφαλιά - πάσα του Καμπς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο Βαν Ντερόις απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε ο επιθετικός μας.

Στο 33' ο Μπάγεβιτς αναγκάστηκε να αλλάξει τον τραυματία Μπορμπόκη με τον Καφέ, όμως η κακή απόδοση του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και ήρθε μια ήττα που δεν επέτρεπε να κάνουμε και πολλά όνειρα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης! 

Καλές στιγμές για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι ήταν, στο 67' κεφαλιά του Καμπς άουτ και στο 87' την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Καφέ, μετά από φάουλ του Βενετίδη. Διακρίθηκαν οι Βενετίδης, Κωνσταντινίδης, Καφές, ενώ οι υπόλοιποι απλά δε βλεπόταν...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Μπορμπόκης (33' Καφές), Βενετίδης, Ουντέζε, Κουλακιώτης, Μπράτιτς, Καμπς, Κωνσταντινίδης, Αμπονσά, Ναλιτζής (77' Βοσκαρίδης), Οκκάς (48' Γεωργιάδης).

Δηλώσεις Μπάγεβιτς...

"Το γεγονός ότι δεχτήκαμε γρήγορα γκολ μάς έκανε φοβισμένους και απρόσεκτους. Στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο τα χάσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε, αλλά δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. 
 
Ευκαιρίες έχασε και η Eindhoven, οπότε θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει και με μεγαλύτερο σκορ. 
 
Δε θέλω να ψάξω για δικαιολογίες, αλλά πρέπει να πω ότι το βρεγμένο τερέν βόλευε περισσότερο την Eindhoven, γιατί οι παίκτες της είναι συνηθισμένοι να αγωνίζονται σε τέτοιες συνθήκες. Σίγουρα έγιναν αρκετά λάθη, αλλά δε θέλω να τα αναφέρω τώρα. Θα μιλήσω γι' αυτά με τους παίκτες μου".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4