Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Φεβρουαρίου 2020

Μπορούσε το διπλό, έμεινε στο "Χ" στα Πηγάδια (2017)

Σαν σήμερα στις 12/2/2017, για την 20ή αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ξάνθη και έμεινε στο 0-0 ...

Ο ΠΑΟΚ είχε δύσκολη αποστολή μέσα στην Ξάνθη, έχοντας ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει και τις απουσίες των Μάτος, Ενρίκε, Πέλκα, Κάνιας. Ο Δικέφαλος μπήκε εμφατικά στο γήπεδο με τον Κίτσιου να γυρνάει με ψαλιδάκι την μπάλα στον Δεληγιαννίδη και τον τελευταίο να μην καταφέρνει να σκοράρει από κοντά. 

Οι Ξανθιώτες απάντησαν με ένα καλό σουτ του Ντε Λούκας, το οποίο πέρασε ψηλά. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμό μετά το 20' λεπτό και με τον Μπίσεσβαρ να ανεβάζει πολύ καλά την μπάλα έβγαινε στην κόντρα,χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να ολοκληρώσει τις ενέργειές του. 
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου χάθηκε από τον Αθανασιάδη ο οποίος, μετά από πίεση του Κάμπος στον Ζίβκοβιτς, ήρθε φάτσα με την εστία έξω από την μεγάλη περιοχή και δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με γυριστό σουτ. 

Η αλήθεια είναι ότι ο Κλάους δεν πίεσε την αντίπαλη άμυνα και δεν κατάφερε να βρίσκεται μέσα στις φάσεις του ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και θέλησε να επιβάλλει το ρυθμό της, με τον Μπίσεσβαρ να χάνει μοναδική ευκαιρία όταν μετά από επιθετική προσπάθεια του Κάμπος, ο Ολλανδός βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Ζίβκοβιτς και κάτω από πίεση δεν μπόρεσε να τον νικήσει. 
Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει κι άλλο με τον Λέοβατς να παίρνει τη θέση του πολύ καλού Δεληγιαννίδη. Ο Μπίσεσβαρ βρήκε το κεφάλι του Βαρέλα στο 66ο λεπτό και αυτός με γυριστή κεφαλιά υποχρέωσε τον Ζίβκοβιτς σε μια πολύ δύσκολη απόκρουση. 

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την πίεσή του μέχρι το 75ο λεπτό, όπου έδειξε κάποια σημεία κόπωσης στο κέντρο του. Αν και ο Πρίγιοβιτς πήρε τη θέση του Κλάους η ομάδα δεν κατάφερε να τον τροφοδοτήσει ιδιαίτερα, όπως και ο Μυστακίδης που εισήλθε στο 75ο λεπτό στη θέση του κινητικότατου Κάμπος. 

Οι Ξανθιώτες βρήκαν χώρους για ένα πεντάλεπτο χωρίς ωστόσο να βγάλουν οργανωμένη επίθεση, παρά αντεπιθέσεις χωρίς να ανησυχήσουν ιδιαίτερα το Γλύκο. 

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία έγινε στο 91ο λεπτό όταν, μετά από σέντρα, ο Πρίγιοβιτς γύρισε με ωραίο τρόπο στον Μυστακίδη και ο τελευταίος με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά. 

Σε γενικές γραμμές ο ΠΑΟΚ είχε τη δυντότητα να πάρει το ματς, αν και έπαιξε με πολλές αλλαγές, αλλά τα μέτρια τελειώματα των Κλάους, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδη δεν έδωσαν τον επιθυμητό γκολ. 
Επίσης ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να δημιουργήσει καλές προϋποθέσεις στα πολλά κόρνερ που κέρδισε στο δεύτερο ημίχρονο. 

Το θετικό του αγώνα είναι ότι δεν τραυματίστηκε κάποιος παίκτης και ότι πάλι η ομάδα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτως σχηματισμού και προσώπων. 
Τέλος, δυο λόγια για τη διαιτησία που δεν ξεχνάμε τη φάση για κόκκινη και όχι κίτρινη στο φάουλ στον Κλάους στο κόρνερ, στο 94ο λεπτό που ο Λισγάρας παίρνει αγκαλιά και ρίχνει τον Πρίγιοβιτς εντός περιοχής αλλά και τα πόσα -ύπουλα- χτυπήματα και τραβήγματα παιχτών της Ξάνθης, ειδικά στον Μπίσεσβαρ, που έμεναν ατιμώρητα. Γενικά, δεν μας έπαιξε στα ίσα. 

Οι συνθέσεις: 

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης (Μεχία 80΄), Ντε Λούκας, Τριάδης (Λάζιτς 69΄), Γιουνές, Σολτάνι (Πιζέλι 84΄), Βασιλακάκης, Φλίσκας, Σιλά, Λισγάρας, Καμαρά. 

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Δεληγιαννίδης (Λέοβατς 57΄), Κίτσιου, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Αθανασιάδης (Πρίγιοβιτς 61΄), Μπίσεσβαρ, Κάμπος (Μυστακίδης 76΄). 

………………………………….. 

O τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε μεταξύ άλλων για τη σημερινή λευκή ισοπαλία στα Πηγάδια, καθώς και στην επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Σάλκε... 

Αναλυτικά ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε: 

Για την εικόνα του ματς: «Βέβαια ήταν συνεχόμενα ματς, έχουμε πολλά παιχνίδια και βγήκε η κούραση και σε μας και στον αντίπαλο, μπορεί να έπαιξε και αυτό ρόλο αναφορικά με τις τελικές που είχαμε. Σήμερα, δυστυχώς δεν κερδίσαμε, ωστόσο συνεχίζουμε». 

Για την διαχείριση του ρόστερ: «Όταν οι ίδιοι παίκτες παίζουν κάθε τρεις μέρες παιχνίδι, έρχεται και η κούραση. Φάνηκε και στο προηγούμενο ματς αυτό. Κάποιοι για άλλους λόγους μπορεί να αισθάνονται λίγο πιεσμένοι ή να έχουν μικρά προβλήματα, θέλουμε να τους προστατέψουμε». 

Για τις επιλογές του: «Σκεφτόμασταν πως και με ποιον τρόπο μπορούσαμε να κερδίσουμε. Κάποιοι δεν αγωνίστηκαν γιατί έχουν παίξει πολλά παιχνίδια τις προηγούμενες δυο εβδομάδες». 

Για την διαιτησία: «Έχω μιλήσει πριν μερικές ημέρες και δεν θα τα ξαναπώ, για μένα από την πλευρά μου βλέπω πως δεν με ικανοποιεί, το φυσιολογικό είναι να πας στον τέταρτο διαιτητή και να πεις τι σε ενοχλεί. Όπως είπα και στο παρελθόν, στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, έχουμε τώρα το ματς της Πέμπτης». 

Για το επερχόμενο ματς απέναντι στην Σάλκε: «Κοιτάξτε, είναι τόσα παιχνίδια, σίγουρα είναι ξεχωριστή αναμέτρηση. Θα δώσουμε το 100%, τον καλύτερο μας εαυτό. 

Ωστόσο αυτοί που οργανώνουν τα παιχνίδια, πιστεύω θα ήταν πιο φυσιολογικό να παίξουμε Τετάρτη στο Κύπελλο για να έχουμε μια μέρα παραπάνω να ξεκουραστούμε. Πιστεύω είναι λογικό αυτό που λέω». 

Για την συνεχιζόμενη δυστοκία του Αθανασιάδη: «Ο Στέφανος δουλεύει πολύ καλά, σήμερα είχε μια φάση καθαρή, φάσεις χάνονται, είμαι σίγουρος πως θα ξεκινήσει να σκοράρει».

…………………………………… 

O Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς τοποθετήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα στην Ξάνθη... 

Αναλυτικά ο φορ του Δικεφάλου τόνισε: 

Για το ματς: «Είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Υπάρχει η φάση του Μπίσεσβαρ που θα πρέπει να δούμε στο βίντεο αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κάτι. Στο τελευταίο κόρνερ εγώ είχα ένα κράτημα και πέσαμε μαζί με τον αμυντικό της Ξάνθης, αλλά θα δούμε στο βίντεο τι έγινε».

Για το παιχνίδι με την Σάλκε: «Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, είναι ωραίο να παίζεις στη Ευρώπη. Θα υποστηρίξω την ομάδα όσο μπορώ για να κερδίσει και να πάρει την πρόκριση».

…………………………………… 

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης μίλησε για τα συναισθήματα του ξεκινώντας βασικός στην ενδεκάδα του Δικεφάλου... 

Αναλυτικά τόνισε: 

«Ήταν δύσκολο ματς η Ξάνθη είναι καλή ομάδα. Η Σάλκε είναι καλή ομάδα, όμως δεν φοβόμαστε τίποτα. Ήταν ωραια εμπειρία να ξεκινήσω ως βασικός, μακάρι να πάρω και άλλο χρόνο συμμετοχής. Ο κύριος Ίβιτς με ξέρει, με είχε παίκτη και στην Κ20 και μου μιλάει στις προπονήσεις. Μου λέει να προσπαθώ συνεχώς».

……………………………………. 

Μόνο ικανοποιημένοι δεν ήταν οι Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ από την απώλεια βαθμών κόντρα στην Ξάνθη, τονίζοντας ωστόσο πως έπαιξε το ρόλο της και η ατυχία. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κρέσπο

«Στο Κύπελλο πήγαμε καλά, σήμερα όμως δεν είμαστε χαρούμενοι, θέλαμε τη νίκη, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Κοιτάζουμε το επόμενο ματς. 

Η Ξάνθη έπαιξε καλά, δώσαμε το 100% αλλά είμαστε άτυχοι. Κάναμε καλό παιχνίδι». 
Αναλυτικά οι δηλώσεις Μπίσεσβαρ

«Παίξαμε διαφορετικά την Πέμπτη και διαφορετικά σήμερα. Προσπαθήσαμε να ασκήσουμε πίεση, ήταν δύσκολα. Έπρεπε να κερδίσουμε το ματς, κυνηγήσαμε περισσότερο τις δεύτερες μπάλες για να μπορέσουμε να σκοράρουμε». 

Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι, ωστόσο δεν χάσαμε, πήραμε ένα βαθμό. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη, αλλά δεν ήταν εύκολα κόντρα στην Ξάνθη, η οποία είναι μια καλή ομάδα».

……………………………………… 

Ο Χάρης Χαρίσης μίλησε για το γεγονός ότι ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε ενώ σχολίασε και τον αγώνα της Πέμπτης με τη Σάλκε. 

Πιο συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τον αγώνα είπε: «Ήμασταν καλοί, κάναμε τελικές, δεν ήρθε το γκολ, αλλά συνεχίζουμε. Τα παιχνίδια που δίνουμε είναι συνεχόμενα, η κούραση αρκετή και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

Επίσης για το παιχνίδι με τη Σάλκε δήλωσε: «Είναι σημαντικό παιχνίδι αυτό με την Σάλκε και θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να το κερδίσουμε». 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4