Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Δεκεμβρίου 2019

Ήττα παρά την καλή εμφάνιση (1929)

Σαν σήμερα στις 1/12/1929, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο γήπεδο του Ηρακλή τον Άρη, σε παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης της περιόδου 1929-1930… 

Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 15:30, αλλά από τις 14:00 στις εξέδρες δεν έπεφτε κυριολεκτικά καρφίτσα, σε ένα ματς στο οποίο ο συμπολίτης επικράτησε με 0-2. 

Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Βογδάνου μετά από συνδυασμό του με τον Λεονταρίδη, για να ακολουθήσει αντίδραση του ΠΑΟΚ που είχε δύο καλές στιγμές να φέρει το ματς στα ίσα, χωρίς όμως αποτέλεσμα! 

Στο 9’ ο Οπλοποιός πρόλαβε την τελευταία στιγμή και σταμάτησε προσπάθεια των παικτών μας, ενώ λίγον αργότερα ο Βικελίδης Ν. κόντραρε το σουτ του Ετιέν από καλή θέση. 

Με την έναρξη της επανάληψης ο ΠΑΟΚ πίεσε για την ισοφάριση όμως ένα δεύτερο γκολ που σημειώθηκε από τον Λεονταρίδη, διαμόρφωσε το τελικό 0-2. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Πυλορόφ, Σαρρής, Γρηγοριάδης, Παζάρογλου, Γεωργιάδης, Μακαρονόπουλος, Λαζάρου, Βλάχου, Ετιέν, Καβουρματζής.

Άρης: Κατράντζος, Οπλοποιός, Οικονόμου, Γκικόπουλος, Βικελίδης Κ., Βικελίδης Ν., Βογδάνου, Αγγελάκης, Λεονταρίδης, Καλτέκης, Κολωνιάρης.

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1929-1930, στο πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης τερμάτισε στην 3η θέση με 11 βαθμούς, έχοντας 5 νίκες, 1 ισοπαλία, 4 ήττες και τέρματα 27-19. 

* Το ρόστερ της ομάδας στα παιχνίδια του πρωταθλήματος το αποτελούσαν οι (σε παρένθεση οι συμμετοχές): Παπαδόπουλος (9), Φαρινόλας (1), Μαλαξόπουλος (9), Σαρρής (10), Γρηγοριάδης (9), Γεωργιάδης (10), Παζάρογλου (8), Μιχαηλίδης (1), Μάντικας (3), Μακαρονόπουλος (9), Λαζάρου (4), Ετιέν (10), Βλάχου (9), Πάγκαλος (3), Καβουρματζής (10), Πυλορώφ (1), Παπαϊορδανίδης (1), Σεΐσογλου (1), Παπαγιαννόπουλος (2).

* Στην αρχική εικόνα η Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ, πρωταθλήτρια της περιόδου 1929-1930. Διακρίνονται από τα αριστερά οι, Ν. Φαρινόλας, Φ. Λιανόπουλος, Γ. Μπιμπλής, Δραγάτσης ΙΙ, άγνωστος, Θρ. Πανίδης, άγνωστος, Κ. Κουλούρης, Λ. Πυλόρωφ, άγνωστος και Στ. Ηλιάδης.



Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4