Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Δεκεμβρίου 2019

Διακοπή σε φιλικό παιχνίδι το 1927...

Σαν σήμερα στις 4/12/1927, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας σε φιλικό παιχνίδι τον Άρη, τον οποίον κέρδιζε με 2-3 μέχρι το 54’ όταν και το ματς … διακόπηκε! 

Παρά τον φιλικό χαρακτήρα που είχε η αναμέτρηση, ο αγώνας έγινε μέσα σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και δεν ήταν γραφτό να ολοκληρωθεί, καθώς σημειώθηκε εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, μόλις ο ΠΑΟΚ σημείωσε το 3ο του τέρμα. 

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Αγγελάκης στο 20’, για να ισοφαρίσει για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Μακαρονόπουλος στο 35’ και με το σκορ στο 1-1 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή Κωτούλια. 

Με την έναρξη της επανάληψης, στο 46’, ο ΠΑΟΚ πέτυχε την ανατροπή με ωραίο γκολ του Παντερμαλή, για να ισοφαρίσει ο Άρης στο 51’ με σκόρερ και πάλι τον Αγγελάκη. 

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μαλαξόπουλος με εκτέλεση φάουλ από τα 40 μέτρα έστειλε για 3η φορά στα δίχτυα του συμπολίτη, για να ακολουθήσει εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και διακοπή της αναμέτρησης! 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος Χ., Βεντουρέλης, Ανδρεάδης Κ., Γεωργιάδης, Μακαρονόπουλος, Παντερμαλής, Βλάχου, Τσολακίδης, Λιανόπουλος, Πάγκαλος, Μαλαξόπουλος.

* Στην αρχική photo διακρίνεται η ομάδα της σεζόν 1927-1928, με σήμα το τετράφυλλο τριφύλλι. Όρθιοι (από αριστερά): Ανδρεάδης (παίκτης και προπονητής), Μακαρονόπουλος, Βλάχος, Παντερμαλής, Πάγκαλος, Τσολακίδης, Λιανόπουλος, Γεωργιάδης. Καθιστοί: Χρηστίδης, Παπαδόπουλος, Βεντουρέλης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4