Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

16 Νοεμβρίου 2019

"Φωνές" από Λίμπρεχτς - Σαββίδη για την ήττα (1986)

Σαν σήμερα στις 16/11/1986, οι παίκτες του ΠΑΟΚ τα άκουσαν από τον τεχνικό της ομάδας, Τάις Λίμπρεχτς, αλλά και τον πρόεδρο Χάρη Σαββίδη, για την εμφάνιση στη φιλική ήττα από τον Πιερικό… Ο Ολλανδός τεχνικός, πριν την έναρξη της προπόνησης, είχε τονίσει στους παίκτες του: 

«Έχουμε αποκτήσει επτά διεθνείς και ταυτόχρονα έχουμε αποκτήσει κι επτά βεντέτες! Προσγειωθείτε για να μην πέσετε ανώμαλα. Μην έχετε τα μυαλά σας πάνω από το κεφάλι, έχουμε 11 θέσεις στην ομάδα και πρέπει να παίζουν 11 παίκτες».

Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πιερικό, μίλησε με άγριο ύφος στα αποδυτήρια στους παίκτες και ο Χάρης Σαββίδης, τονίζοντας πως οφείλουν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες των ημερών και να αναλογιστούν τις ευθύνες τους! 

Λεπτομέρειες από εκείνη την αναμέτρηση, μπορείτε να θυμηθείτε ΕΔΩ.

Στο περιθώριο εκείνου του φιλικού, ο Σαββίδης συναντήθηκε στην Κατερίνη με τον Πίττα και συζήτησε το θέμα της μεταγραφής του, ξεκαθαρίζοντάς του πως αν βρει ομάδα που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, θα του επιτρέψει να φύγει από τον ΠΑΟΚ… 

Λίγες εβδομάδες αργότερα ο Πίττας έφευγε για την ΑΕΚ, χωρίς ο ΠΑΟΚ να καρπωθεί χρήματα από αυτήν τη μεταγραφή, την οποία είχε ακριβοπληρώσει σχεδόν ένα χρόνο νωρίτερα, καταβάλλοντας 25 εκατομμύρια στον Εθνικό Πειραιώς!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4