Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

02 Οκτωβρίου 2018

"Κόλλησε" στην ισοπαλία ο μέτριος ΠΑΟΚ (1983)


Σαν σήμερα στις 2/10/1983, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Άρη, σε παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1983-1984 ...

Ο Δικέφαλος με τον Ούγγρο τεχνικό Παλ Τσερνάι στον πάγκο του, μπροστά σε 25.000 θεατές (24.099 τα εισιτήρια), αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον συμπολίτη, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, που απογοήτευσε όσους το παρακολούθησαν.

Ανιαρό το πρώτο 45λεπτο, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και τους δύο τερματοφύλακες να επεμβαίνουν στις προσπάθειες των επιθετικών των αντιπάλων, στις όποιες φορές αυτοί απείλησαν με την επίτευξη κάποιου γκολ.
Στην επανάληψη η εικόνα κάπως διορθώθηκε, με τον Άρη να εμφανίζεται πιο επικίνδυνος, χωρίς οι παίκτες του να βρίσκουν στόχο, σε ένα διάστημα στο οποίο ο ΠΑΟΚ έδειξε να νοιάζεται για το μηδέν στην άμυνα.
Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Γεωργόπουλος, Δαμανάκης, Φούρτουλα, Αλαβάντας, Μπανιώτης και από τον Άρη οι Σαββίδης, Παντζιαράς, Έρικσον, Τζιφόπουλος.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Παντζιαράς, Σαββίδης, Τζιφόπουλος, Πασιαλής, Βένος, Σεμερτζίδης, Ζήνδρος (70' Βόσδου), Κούης, Έρικσον, Ζελελίδης, Δουλγεράκης (46' Χατζηαντωνίου).

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Δαμανάκης, Αλαβάντας, Ψαρράς, Μπανιώτης, Σκαρτάδος, Αλεξανδρίδης, Γεωργόπουλος, Δημόπουλος, Κούδας (75' Γκουερίνο), Κωστίκος.

* Τη σεζόν 1983-1984, ο ΠΑΟΚ με τεχνικό τον Παλ Τσερνάι, τερμάτισε στην 5η θέση, έχοντας 11 νίκες, 13 ισοπαλίες, 6 ήττες, συγκέντρωσε 35 βαθμούς, με τέρματα 33-29...
 
* Εκείνη η σεζόν ήταν η τελευταία για τους Γιώργο Κούδα - Μλάντεν Φούρτουλα - Νέτο Γκουερίνο!

* Στην παραπάνω photo διακρίνονται όλοι οι παίκτες που αποτελούσαν το ρόστερ του ΠΑΟΚ, τη σεζόν 1983-1984.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4