Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

27 Αυγούστου 2018

Ήττα στην πρεμιέρα στην Ξάνθη (2005)


Σαν σήμερα στις 27/8/2005, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ξάνθη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της περιόδου 2005-2006...

Ο Δικέφαλος με τον Νίκο Καραγεωργίου στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 7.000 θεατές (6.049 τα εισιτήρια), έχασε με 1-0, παρά την καλή του εμφάνιση στο δεύτερο 45λεπτο.

Η πρώτη ευκαιρία στο ματς ανήκε στην Ξάνθη, με τον Λουτσιάνο να σουτάρει από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και η μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Τοχούρογλου.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στις ευκαιρίες στο 29ο λεπτό όταν την κεφαλιά του Μίετσελ, την απέκρουσε ο Πιζανόφσκι πολύ δύσκολα ...
 
Στο 36' σημειώθηκε το γκολ που έκρινε τελικά το ματς! Ο Λουτσιάνο εκτέλεσε φάουλ, ο Άντζας έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, ο Τοχούρογλου απέκρουσε δύσκολα, όμως η μπάλα στρώθηκε στον Άντζα που με κοντινό πλασέ σημείωσε το 1-0.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και σε αυτό βοήθησαν οι αλλαγές του Καραγεωργίου (μπήκαν οι Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας, Εγκωμίτης), ο Δικέφαλος πίεσε την άμυνα της Ξάνθης, χωρίς όμως να φτάσει στην ισοφάριση, με τους γηπεδούχους να κρατάνε το 1-0...

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Ματζουράκης): Πιζανόφσκι, Παπαδημητρίου, Σίκοφ, Παβιό, Άντζας, Τσικίνιο (66' Λάφατα), Έμερσον, Λουτσιάνο (58' Γαρπόζης), Μαχράντζε, Τοροσίδης (70' Ντε Ματία), Λαμπριάκος.

ΠΑΟΚ (Καραγεωργίου): Τοχούρογλου, Φατίχ Ακιέλ (61' Κωνσταντινίδης), Καρυπίδης (66' Μπαλάφας), Μέγκαχεντ, Μαλαδένης, Ζαγοράκης, Φουτσίνι, Χαραλάμπους, Σαλπιγγίδης, Σικαμπάλα (53' Εγκωμίτης), Μίετσελ.
 
* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2005-2006, τερμάτισε στην 6η θέση με 46 βαθμούς, έχοντας σε 30 ματς, 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες, με τέρματα 44-31

* Στον πάγκο του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Νίκος Καραγεωργίου (2 παιχνίδια), ακολούθησε ο Γιώργος Κωστίκος (18 ματς) και η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου (10 παιχνίδια).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4