Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Μαΐου 2018

Ισοπαλία οι ρεζέρβες με τον Άρη (2004)

Σαν σήμερα στις 22/5/2004, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Άρη, σε παιχνίδι της 30ης (και τελευταίας) αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της περιόδου 2003-2004...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε 1.500 θεατές (1.074 τα εισιτήρια), αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Μακεδονικού και δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες!

Και αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ είχε εξασφαλίσει την έξοδο στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, την ώρα που ο συμπολίτης είχε καταφέρει να κρατηθεί στην κατηγορία, μία μόλις θέση πάνω από τις τρεις ομάδες που υποβιβάστηκαν (Προοδευτική, Πανηλειακός, Ακράτητος)...

Ο αγώνας έγινε κάτω από μεγάλη για την εποχή ζέστη με τον ΠΑΟΚ να ανοίγει το σκορ στο 22', μετά από φαλτσαριστό σουτ του Βαγγελή, το οποίο δεν κατάφερε να απομακρύνει ο Δέλλιος, ούτε ο Πασσαλής που βρισκόταν πάνω στη γραμμή της εστίας.

Στο 36' ο διαιτητής Νταμπώσης, απέβαλε τον τερματοφύλακά μας Κώστα Ανδριόπουλο, ο οποίος στη μία και μοναδική παρουσία του κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, απέκρουσε με τα χέρια έξω από τη μεγάλη περιοχή και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια!

Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο 56', με πλασέ του Κούσα, μετά από μπαλιά του Μαρικά.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Δέλιος, Καραλιόπουλος (34' Κούσας), Σκέντζος (77' Βόλος), Μαλούς, Μαρικά, Νάιντος (Θεοδωρίδης Αθ.), Παπαδόπουλος, Κυζερίδης, Πασσαλής, Διγκόζης, Λιολίδης.

ΠΑΟΚ: Ανδριόπουλος, Μάρκος, Κισκαμπάνης, Καρυπίδης, Κοντέων (68' Μπαλοδήμος), Βαγγελής (38' Ατματσίδης), Ελευθεριάδης, Γαρπόζης, Καραδήμος, Αμαφούλε, Λουκά (63' Ζησόπουλος).

H τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος της περιόδου 2003-2004...
Δηλώσεις Άγγελου Αναστασιάδη: «Είδα κάποια παιδιά που δεν είχαν φέτος συμμετοχές και από τους περισσότερους έμεινα ικανοποιημένος! Ο ΠΑΟΚ έχει υποδομή και πρέπει να τη δούμε με σοβαρότητα. 

Όσο ήμασταν ένδεκα με ένδεκα, το ματς ήταν αμφίρροπο. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς και με την είσοδο του Κούσα είχαμε πρόβλημα στον αέρα. 

Γενικά το παιχνίδι ικανοποίησε και μοναδική παραφωνία ήταν αυτός ο διαιτητής που μάλλον δεν μπορεί! Η αποβολή ήταν άδικη γιατί προηγήθηκε χέρι του παίκτη του Άρη. 

Στο ματς ο ΠΑΟΚ πήρε πέντε σφυρίγματα και ο Άρης εκατόν πέντε! Δεν καταλαβαίνω το γιατί. Συγχαίρω τον Κατσαβάκη που έσωσε την ομάδα του...»

* O ΠΑΟΚ τη σεζόν 2003-2004 τερμάτισε στην 3η θέση με 60 βαθμούς και τέρματα 47-27. Στα 30 ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα, σημείωσε 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες, έχοντας τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του.

* Στην αρχική εικόνα το ρόστερ του ΠΑΟΚ της περιόδου 2003-2004.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4