Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Απριλίου 2018

Ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ (2006)

Σαν σήμερα στις 30/4/2006, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ, σε παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της περιόδου 2005-2006...

Ο Δικέφαλος με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου στον πάγκο του, μπροστά σε 6.000 θεατές (4.137 τα εισιτήρια), έχασε στο Παγκρήτιο με 2-1, από έναν αντίπαλο που πάλευε για τη σωτηρία του, πραγματοποιώντας μια εμφάνιση κατώτερη των προσδοκιών.

Μετά από ένα τριαντάλεπτο χωρίς φάση μπροστά στις δύο εστίες, στο 30' ο Ντάνι Φερνάντες απέκρουσε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Οφορίκουε.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στις ευκαιρίες στο 39', όταν ο Σαλπιγγίδης ξέφυγε από τα δεξιά, σέντραρε παράλληλα, αλλά ο Γιασεμάκης δεν κατάφερε από κοντά να σκοράρει!

Στο 42' ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με τον Ντεγιάνοφ να εκτελεί κόρνερ και ο Νουαφόρ με κεφαλιά να σημειώνει το 1-0. 

Στην επανάληψη και στο 53' οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο δεύτερο γκολ, όταν ο Οφορίκουε βρέθηκε τετ α τετ με τον Ντεγιάνοφ, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Δε συνέβη όμως το ίδιο στο 61', με τον Ντάβιντσον να νικάει τον Φερνάντες, μετά από ατομική προσπάθεια. 

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 79' με τον Γιασεμάκη, που πήρε την ασίστ του Μίετσελ και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Γιασεμάκης, Βαγγελής, Αραμπατζής και από τον ΟΦΗ οι Σφακιανάκης, Ισά.
Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Σηφάκης, Πίτσος, Χατζαντριάν, Ισσά, Κωνσταντινίδης (62'Αναστασιάδης), Σφακιανάκης (86' Μπελεβόνης), Ντεγιάνοφ (77' Τσίπεφ), Μαχλάς, Οφορίκουε, Ντάβιντσον.

ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Αραμπατζής, Καρυπίδης, Χασιώτης, Κωνσταντινίδης, Ηλιάδης (82' Εγκωμίτης), Βαγγελής, Μαλαδένης (75' Μουμίν), Χριστοδουλόπουλος (63΄Μίετσελ), Σαλπιγγίδης, Γιασεμάκης.

Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής...
Δηλώσεις:

Ίλιε Ντουμιτρέσκου: «Έγινε ένα καλό και ανοιχτό ματς, στο οποίο εμείς θέλαμε το αποτέλεσμα γιατί είχαμε στόχο την 4η θέση και ο ΟΦΗ την επιβίωση! 

Οι αντίπαλοί μας απέκτησαν ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα από μια στημένη φάση. Ήταν όμως καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και το πλεονέκτημά τους έγινε μεγαλύτερο. Επιστρέψαμε στο ματς με ένα ωραίο γκολ, αλλά φάνηκε πως ήταν αργά γιατί ο ΟΦΗ ήξερε πώς να ελέγξει το παιχνίδι».

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2005-2006, τερμάτισε στην 6η θέση με 46 βαθμούς, έχοντας σε 30 ματς, 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες, με τέρματα 44-31.

* Στον πάγκο του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Νίκος Καραγεωργίου (2 παιχνίδια), ακολούθησε ο Γιώργος Κωστίκος (18 ματς) και η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου (10 παιχνίδια).

* Στην αρχική εικόνα η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ που παρατάχτηκε στο παιχνίδι με την Στουτγκάρδη στις 24/11/2005.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4