Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

07 Φεβρουαρίου 2018

Ισοπαλία στην Καστοριά με Δημόπουλο (1982)

Σαν σήμερα στις 7/2/1982, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Καστοριά, σε παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1981-1982 ...

Ο Δικέφαλος με τον Χάινς Χέερ στον πάγκο του, σε μια αναμέτρηση που έγινε μπροστά 6.500 θεατές (5.821 τα εισιτήρια), βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 14o λεπτό, όταν ο Μπάμποβιτς σέντραρε, Φούρτουλα και Λιόλιος διεκδίκησαν την μπάλα στον αέρα, ο Μλάντεν έδιωξε αλλά όχι καλά και ο Τσιρώνης που έγινε αποδέκτης της μπάλας με κεφαλιά σημείωσε το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Στο 26ο λεπτό το δυνατό αριστερό σουτ του Δημόπουλου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μήνου.

Στο 31’ ο Δικέφαλος ισοφάρισε! Ο Κούδας βρήκε μέσα στη περιοχή τον Δημόπουλο και αυτός με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1, καθώς στην επανάληψη οι δύο ομάδες επιθετικά δεν πρόσφεραν κάτι…

Καλύτεροι του ΠΑΟΚ οι Δημόπουλος, Γκουερίνο, Δαμανάκης και Ψαρράς.

Οι συνθέσεις:

Καστοριά (Τζήμας): Μήνου, Αλεξιάδης, Αγόρου, Μπάμποβιτς, Περγαμηνός, Παράσχος, Τσιλίδης, Παπαβασιλείου, Λιόλιος (29’ Βοϊτσιδης), Σιάντσης, Τσιρώνης.

ΠΑΟΚ (Χέερ): Φούρτουλα, Γούναρης, Αποστολίδης, Ιωσηφίδης, Σίγγας, Δαμανάκης, Ψαρράς (80’ Αλαβάντας), Γκουερίνο, Δημόπουλος, Κούδας (71’ Γεωργόπουλος), Κωστίκος.

H βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής
Δηλώσεις Χάινς Χέερ: «Δεν έχω να πω πολλά για αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αλλά δεν ξέρω αν μας ωφελεί. Παίξαμε φοβισμένοι στην αρχή, αλλά μετά συνήλθαμε. Πάντως στην επανάληψη ήμασταν πολύ κατώτεροι από το πρώτο μέρος. Η ομάδα ήταν κουρασμένη από την προσπάθεια της Τετάρτης και δεν μπορούσε να πρεσάρει».

* Ο ΠΑΟΚ εκείνη τη σεζόν είχε στον πάγκο του τον Γερμανό Χανς Χέερ, έναν προπονητή που ήρθε στην ομάδα μετά το καλό του πέρασμα από τον Εθνικό Πειραιώς και την Φορτούνα Ντύσελντορφ την οποία έσωσε από βέβαιο υποβιβασμό!

Ήταν ένας εργατικός προπονητής, 100% επαγγελματίας από τον οποίον θυμόμαστε το πόσο πολύ μπορούσε να αλλάξει την ομάδα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου! Μιλάμε για πολλές περιπτώσεις στις οποίες άλλον ΠΑΟΚ βλέπαμε στο πρώτο ημίχρονο και άλλον στο δεύτερο!

* Η ομάδα τερμάτισε στην 3η θέση με 46 βαθμούς, έχοντας 18 νίκες - 10 ισοπαλίες - 6 ήττες, εξασφαλίζοντας ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ ο Παντελάκης κράτησε τον Χέερ και την επόμενη σεζόν στην ομάδα. Η χρονιά πάντως σημαδεύτηκε από τα ιστορικά ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τον άδικο αποκλεισμό στα πέναλτι ...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4