Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

07 Απριλίου 2017

Η απαράδεκτη εμφάνιση έφερε βαριά ήττα (2002)

Σαν σήμερα στις 7/4/2002, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2001-2002 ...

Ο Δικέφαλος με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο του παρουσιάστηκε πολύ κακός και γνώρισε μια βαριά ήττα με 4-1 ...

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 14' με τον Σταυρακάκη για να ισοφαρίσει στο 22' ο Γεωργιάδης με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Αδάμο. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν ο Σοάρες αυτός που με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Στην επανάληψη και στο 71', ο Πουρλιοτόπουλος δεν μπόρεσε να απομακρύνει σωστά την μπάλα σε εκτέλεση κόρνερ, αυτή στρώθηκε στον Μοσχογιάννη που με σουτ από κοντά σημείωσε το 3-1, για να γραφτεί το τελικό 4-1 στο 74' από τον Γκόμεζ!

Οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν σε γκολ σχεδόν όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο ματς, έχοντας πολύ μεγάλο ποσοστό ευστοχίας, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ ανόρεκτο, νωχελικό που φρόντισε να απογοητεύσει πλήρως τους 250 οπαδούς, οι οποίοι βρέθηκαν στο Γεντί Κουλέ!

Ανάμεσα στους θεατές της αναμέτρησης και ο Μπατατούδης, που αποδοκιμάστηκε όχι μόνο από τους οπαδούς του Δικεφάλου, αλλά και από τους Κρητικούς φίλους του ΟΦΗ! Οι οπαδοί των δύο ομάδων καταφέρθηκαν με συνθήματά τους κατά του Ολυμπιακού και του Κόκκαλη.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Χανιωτάκης, Σταυρακάκης (75' Νιόμπλιας), Δερμιτζάκης, Αδάμος, Μοσχογιάννης, Κώτσιος, Μπελεβόνης, Κιάσσος, Σοάρες, Σαπουντζής (62' Δέντσας), Γκόμεζ (84' Μουνιόζ).

ΠΑΟΚ: Πουρλιοτόπουλος, Νάστος, Καραδήμος (46' Γιασεμή), Κατσιαμπής (35' Χασιώτης), Κουλακιώτης, Αμπονσά, Φουτσίνι, Καφές (66' Οκκάς), Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Σπάσιτς.

Δηλώσεις Μπάγεβιτς: "Ποτέ δεν έχουμε κάνει χειρότερο παιχνίδι! Δεν έχω ξαναδεί φέτος πιο απαράδεκτο ΠΑΟΚ! Μπορεί η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό να μας έβγαλε εκτός των θέσεων που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται η εικόνα που δείξαμε στο παιχνίδι. 
 
Δεν επιτρέπεται παίκτης που φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ να μην τη σέβεται! Αυτήν την απαράδεκτη εμφάνιση δεν πρόκειται να τη δεχτώ και να την ξεχάσω εύκολα. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη".

Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής...
* Τη σεζόν 2001-2002, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 4η θέση με 48 βαθμούς και τέρματα 55-45. Είχε σε 26 παιχνίδια (με 14 ομάδες έγινε το πρωτάθλημα), 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες.

* Στον πάγκο κάθισε όλη τη χρονιά (όπως και την προηγούμενη) ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος συνολικά παρέμεινε στον ασπρόμαυρο πάγκο για 77 παιχνίδια, από τα μέσα της σεζόν 1999-2000 μέχρι τον Ιούνιο του 2002...

* Στην αρχική εικόνα, μία ομάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 2001-2002. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία ο ΠΑΟΚ όπως παρατάχθηκε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό εκείνη την σεζόν, στις 13/8/2001. Διακρίνονται (από αριστερά) όρθιοι: Χασιώτης, Πουρλιοτόπουλος, Καφές, Αμπονσά, Ουντέζε, Κουλακιώτης. Καθιστοί: Λουτσιάνο, Χατζηζήσης, Ζαβαντίας, Καραδήμος, Σπάσιτς.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4