Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Σεπτεμβρίου 2024

Συνέχισε την εξαιρετική παράδοση στον Βόλο (2024)


Σαν σήμερα στις 21/9/2024, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, o ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο Πανθεσσαλικό στάδιο, τον ΝΠΣ Βόλου ...

Ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη με 1-4, έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου του και παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα είχε απέναντί της -εκτός από τιν αντίπαλο- και τον ρέφερι της αναμέτρησης (Τσαγκαράκης, καθώς και τον VARίστα ... Κουμπαράκη).


Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα, αμυντικά χαφ τους Καμαρά, Σβαμπ, μπροστά τους τους Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης τον Τισουντάλι.

Με το καλημέρα στο παιχνίδι, ο Τσαγκαράκης "είδε" πέναλτι σε διεκδίκηση της μπάλας του Καμαρά με αντίπαλο, πέναλτι που δεν ήταν σε καμία περίπτωση! Το εκτέλεσε ο Άλτμαν, αλλά ο Κοτάρσκι έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε!

Οι γηπεδούχοι ήταν απειλητικοί μόνο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, σταδιακά ο ΠΑΟΚ όχι μόνο ισορρόπησε το ματς αλλά στο 24' έφτασε στο 0-1. Ο Μπάμπα γύρισε την μπάλα από τα αριστερά, ο Ντεσπόντοφ ανατράπηκε από τον Φεράρι (είδε την 1η κίτρινη στο ματς) και ο Σβαμπ ευστόχησε στο πέναλτι κάνοντας το 0-1.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Φεράρι κράτησε τον Τισουντάλι που έφευγε στην κόντρα, είδε την 2η κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφήνοντας την ομάδα του με "10".

Στο 49' το φάουλ του Μουργκ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων και στο 54' γράφτηκε το 0-2! Τισουντάλι, Τάισον και Μουργκ έκρυψαν την μπάλα, αυτή έφτασε στον Καμαρά που σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Μουργκ και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 56' ο Μεντιέτα με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία της άμυνάς μας σε εκτέλεση κόρνερ, για να έρθει στο 60' ο Τάισον να κάνει το 1-3 με εξαιρετικό πασέ, μετά από μπαλιά του Τισουντάλι.

Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 89' όταν ο τερματοφύλακας της ομάδας του Βόλου επιχείρησε με βολέ να στείλει την μπάλα προς την περιοχή μας, στην πορεία της παρενεβλήθη ο Τσάλοφ και με την κόντρα την έστειλε στα δίχτυα!

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ Βόλου:
Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερνάρντου, Γκλάβτσιτς (Κόμπα 72’), Ασέχνουν (Σμέλερς 40’), Μεντιέτα, Άλτμαν (Βιγιαφάνες 62’), Κόντε (Κόστνζα 62’).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα (Όττο 66’), Κόλεϊ, Κεντζιόρα, Σάστρε, Καμαρά, Σβαμπ (Μπακαγιόκο 66’), Ντεσπόντοφ, Τάισον (Σορετίρε 79’), Μουργκ (Κωνσταντέλιας 66’), Τισουντάλι (Τσάλοφ 66’).

..........................................

Τα όσα δήλωσε μετά το διπλό στον Βόλο ο Ράβζαν Λουτσέσκου ...

Για το αν πήγαν όλα όπως τα περίμενε στο ματς και αν όλα κύλησαν ομαλά: «Δεν περίμενα από την ομάδα μου να κάνει τόσα λάθη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Πριν από το ματς σκεφτόμουν το πώς θα κερδίσουμε το ματς και την σωστή αντίδραση. Αλλά ο τρόπος που άρχισε η ομάδα το ματς δείχνει πως δεν μπήκαμε με την μέγιστη συγκέντρωση. Αλλά έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι εκπληκτικός και θέλω να το τονίσω.

Πολλές φορές αποφεύγω να μιλάω για παίκτες μου αλλά ο Κοτάρσκι εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του. Δεν είναι πάντα πολλές οι φάσεις που χρειάζεται σε ένα ματς αλλά όταν τον χρειαζόμαστε είναι εκεί και είναι εκπληκτικός. Από εκεί και πέρα προηγηθήκαμε, έμεινε ο αντίπαλος με δέκα και θα μπορούσαμε στο ημίχρονο να είχαμε πετύχει και δεύτερο γκολ. Ο αντίπαλος μετά το 0-2 κατάφερε να μειώσει αλλά ήρθε γρήγορα το τρίτο μας γκολ. Αλλά η φάση που μας βοήθησε ήταν η απόκρουση του πέναλτι από τον Κοτάρσκι στην αρχή. Απλά δημιουργήσαμε σε όλο το ματς πολλές φάσεις θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και άλλα γκολ».


Για το αν είδε το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος του ΠΑΟΚ:
«Για εμάς δεν είναι πέναλτι, αυτό μπορώ να σας πω…»

Για την πρώτη εμφάνιση των Κόλεϊ και Μπακαγιόκο με την ασπρόμαυρη φανέλα: «Αν εσείς θεωρείτε πως ήταν καλοί θα συμφωνήσω μαζί σας. Αν μου λέγατε πως δεν ήταν καλοί, θα σας απαντούσα πως δεν αντιληφθήκατε σωστά το παιχνίδι…»

.......................................
Για το ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο...

Για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν πολύ ωραία εμπειρία για εμένα να παίξω για πρώτη φορά με την ομάδα. Πιστεύω πως παίξαμε καλά. Φυσικά, αγωνιζόμασταν για μεγάλο διάστημα κόντρα σε μια ομάδα με δέκα παίκτες, αλλά κερδίσαμε το παιχνίδι και αυτό είναι καλό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Ελπίζω να κερδίσουμε και άλλα παιχνίδια».

Για το παιχνίδι κόντρα στην Γαλατασαρά: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, είναι η πρεμιέρα της ευρωπαϊκής μας πορείας. Φυσικά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζω για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της Γαλατασαράι. Ωστόσο, και οι δικοί μας φίλαθλοι θα βρίσκονται εκεί και ελπίζω να τους ανταμείψουμε με ένα καλό αποτέλεσμα».

.........................................

Ο Φέντορ Τσάλοφ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει και θα παλέψει στην Πόλη...

«Ήταν ένα σημαντικό γκολ για εμένα. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ και μας στήριξε, ήταν σα να παίζουμε στην έδρα μας. Ελπίζω να έρθουν πολλά περισσότερα γκολ από εμένα. Τώρα ακολουθεί το ευρωπαϊκό ματς (Γαλατασαράι εκτός), πάμε για να πάρουμε τη νίκη».

.........................................

Οι σύντομες δηλώσεις του Ζόαν Σάστρε, μετά το διπλό στο Πανθεσσαλικό...

Για το παιχνίδι και τον χαρακτήρα νικητή που επέδειξε ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ήρθαμε συγκεντρωμένοι και κάναμε αυτό που έπρεπε».

Για τα τέσσερα γκολ που σκόραρε ο ΠΑΟΚ: «Τα πολλά γκολ και η καλή εμφάνιση είναι δύο αλληλένδετα στοιχεία. Ήμασταν συμπαγείς και γι' αυτό πραγματοποιήσαμε μια τόσο καλή εμφάνιση, με τόσα γκολ».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4