Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

06 Ιουλίου 2024

Φιλική ήττα από την Χιμπέρνιαν (2024)


Σαν σήμερα στις 6/7/2024, για το δεύτερο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-0 από την Χιμπέρνιαν ...



Το παιχνίδι κρίθηκε από το γκολ που σημείωσε στο 5' ο Μπόιλ μετά από λάθος του Κοτάρσκι, ένα γκολ κυριολεκτικά από το πουθενά για την Χιμπέρνιαν!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 23 συνολικά παίκτες του, θέλοντας να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητάς τους, παρατάσσοντας δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο ήταν καλός, είχε τις φάσεις για να φτάσει στο γκολ, όμως οι ευκαιρίες που βγήκαν δεν αξιοιποιήθηκαν. Στην καλύτερη από αυτές, στο 4' ο Ντεσπόντοφ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Ο Μπούρσικ τον σταμάτησε.

Στην επανάληψη η ομάδα είχε ανούσια κατοχή μπάλας χωρίς να απειλήσει, αλλά και χωρίς να απειληθεί από τους Σκωτσέζους.

Οι συνθέσεις:

Χιμπέρνιαν:
Ο Μπούρσικ, Μίλερ, Εκπιτέτα, Οχόρα, Ομπίτα, Μόρια-Ουέλς, Κάμπε, Κάντεν, Μπόιλ, Βέντε, Νιούελ.

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο): Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα, Καμαρά, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Μπράντον.

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Ταλιχμανίδης, Όττο, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Βιεϊρίνια, Γκούμας, Κουαλιάτα, Σαμάτα.

............................................. 

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στο φιλικό από την Χιμπέρνιαν με 0-1 και δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στην πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας στην Ολλανδία.


Τα όσα είπε:

«Ένα παιχνίδι προετοιμασίας, είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο μέρος που είχαμε πολλές φάσεις και δείξαμε στοιχεία. Στο δεύτερο μέρος κάναμε πολλές αλλαγές και έπεσε ο ρυθμός, γενικώς είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και στα δύο ματς που ήρθανε από δουλειά και όχι κατά τύχη.

Σίγουρα δεν έχουμε την απαραίτητη φρεσκάδα για να πάρουμε κάποιες πιο γρήγορες αποφάσεις αλλά είναι λογικό για το σημείο που βρισκόμαστε. Άλλωστε, περιμένουμε τόσο τον Αντρίγια όσο και τον Κωνσταντέλια, ενώ από αύριο ελπίζω πως θα είναι εδώ και ο Κεντζιόρα. Γενικώς, είμαι ικανοποιημένος από την γενική εικόνα αυτής της εβδομάδας στην Ολλανδία».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4