Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

11 Ιουλίου 2024

Φιλική ήττα από τη Γκενκ σε δίωρο ματς! (2024)


Σαν σήμερα στις 10/7/2024, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ έχασε με 3-1 σε φιλικό παιχνίδι από την Γκενκ...

Οι Βέλγοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και εκμεταλλευόμενοι λάθη της άμυνάς μας βρέθηκαν να προηγούνται στο δεκάλεπτο 2-0!

Η αρχή έγινε στο 5' όταν η Γκενκ προηγήθηκε με τον Στέρνμπεργκ να γυρίζει την μπάλα και αυτή να βρίσκει στον Εκόνγκ πριν καταλήξει στα δίχτυα μας...

Πέντε λεπτά αργότερα έγινε το 2-0 για την Γκενκ με τον Στόικερς. Η φάση ξεκίνησε με λάθος στη μεσαία γραμμή (Όττο) και μεγάλο κενό στα αριστερά της άμυνάς μας!

Ο ΠΑΟΚ μέχρι το 30' έψαχνε να βρει τα πατήματά του χωρίς όμως αποτέλεσμα, με την ομάδα να βελτιώνεται αισθητά στο διάστημα 30' - 60'. Έβγαλε φάσεις για να φτάσει στο γκολ, με καλύτερη αυτή του 38
ου λεπτού, όταν δόθηκε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ σε ανατροπή του Τσιγγάρα. Το εκτέλεσε ο Μουργκ το απέκρουσε ο Πέντερς!

Στο 47' ο Μπάμπα με κοντινή κεφαλιά μείωσε σε 2-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ... 60λεπτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι ομάδες άλλαξαν τη σύνθεσή τους, ο ΠΑΟΚ έψαχνε την ισοφάριση, χωρίς να το καταφέρει. Αντίθετα στο 84' η Γκενκ πέτυχε το 3-1 με τον Τζεκίρι, σκορ που ήταν το τελικό στην αναμέτρηση!
 
Οι συνθέσεις:

Γκενκ:
Πέντερς, Σαντίκ, Σμετς, Φαντέρα, Καγιέμπε, Καρέτσας, Μπανγκουρά, Στόικερς, Ενκουμπά, Στέρνμπεργκ, Αροκοντάρε.

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο): Κοτάρσκι, Όττο (31' Σάστρε), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Καμαρά, Τσιγγάρας, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Σαμάτα.

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Τσιφτσής, Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ (106' Τσοπούρογλου), Σάστρε (91' Γκούμας), Σβαμπ, Θυμιάνης, Βιεϊρίνια (111' Τσαούσης), Τάισον (58' Σμυρλής), Κωνσταντέλιας (106' Κουαλιάτα), Μπράντον.

............................
 
Ο Παντελής Κωνσταντινίδης μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Γκενκ, μίλησε για τα συμπεράσματα που βγήκαν, εκφράζοντας προβληματισμό για κάποιες λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα σε αυτά τα παιχνίδια, έχει μεγάλη σημασία να πάρουν τα παιδιά μεγαλύτερους χρόνους συμμετοχής και να είναι όσο πιο έτοιμοι γίνεται από άποψη φυσικής κατάστασης. Ήταν ένα καλό παιχνίδι γενικά, σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, υπάρχουν θετικά, υπάρχουν και αρνητικά στοιχεία που πρέπει να τα δούμε.

Σίγουρα υπάρχει ένας προβληματισμός, όταν χάναμε την μπάλα είμασταν ανοιχτοί και έφτανε στην περιοχή μας ο αντίπαλος, υπάρχει και ένα θέμα που πρέπει να δούμε με τα τελειώματα των φάσεων, είναι τακτικά κομμάτια που πρέπει να τα δούμε και να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια.

Είμαι σίγουρος ότι θα είναι έτοιμη η ομάδα, τα παιδιά είναι σε φάση προετοιμασίας και αυτό σε κάνει να είσαι κουρασμένος και σωματικά και ψυχολογικά, σιγά σιγά θα μπούμε στον ρυθμό που πρέπει να μπούμε και θα είναι όλα καλά».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4