Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

27 Ιανουαρίου 2023

Πλήρωσε τα λάθη του στην επανάληψη (2021)


Σαν σήμερα στις 27/1/2021, για την 19η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό με 3-0 ...

Ο Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Ζίβκοβιτς, Σοάρες, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Τζόλη, Ουάρντα, Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ. Η ομάδα μπήκε καλά στο ματς έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, ενώ απείλησε στο 4o λεπτό, όταν με τα πόδια ο Σα σταμάτησε το σουτ του Κρμέντσικ.

Όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι ανέβαιναν μέτρα στο γήπεδο και στο 33ο λεπτό,ο Βιεϊρίνια με το σώμα σταμάτησε το σουτ του Μπρούμα. Πέντε λεπτά αργότερα νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Καμαρά να σουτάρει και η μπάλα να περνάει ελάχιστα εκατοστά άουτ.

Στο επόμενο λεπτό το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Μπρούμα, αλλά στο 44ο λεπτό, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Τζόλη να σουτάρει και ο Σα με τα πόδια να αποκρούει. Ίσως αυτή η φάση έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα ...


Ο ΠΑΟΚ σε γενικές γραμμές στάθηκε καλά στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, κάτι που δε συνέβη στην επανάληψη. Στο 49ο λεπτό έγινε το 1-0 από τον Ελ Αραμπί που βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον Ζίβκοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση και στο 56ο λεπτό καταγράφηκε καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τον Κρμέντσικ να πιάνει την κεφαλιά μετά από γύρισμα του Ίνγκασον και η μπάλα να σταματάει στον ώμο του Σεμέδο.

Στο 66ο λεπτό, καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Σα να σταματάει την κεφαλιά του Ουάρντα, μετά από σέντρα του Βιεϊρίνια. Κάπου εκεί η επιθετικότητα του ΠΑΟΚ τελείωσε και στο 70' το σουτ του Καμαρά σταμάτησε στο δοκάρι, με τον Ζίβκοβιτς να βρίσκει την μπάλα όσο χρειάστηκε.

Έξι λεπτά αργότερα πέτυχε το 2-0 ο Καμαρά, μετά από συνεχόμενα λάθη δικά μας. Η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Ζίβκοβιτς και η φάση ξεκίνησε από λάθος του Τζόλη.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 89' ο Βρουσάι διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη του και την έλλειψη ποιότητας που είχε σε σχέση με τον αντίπαλο! Η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια ενισχύθηκε με παίκτες αμφιλεγόμενης αξίας που δεν είχαν καμία σχέση με τους παίκτες που αποτελούσαν την αήττητη ομάδα της σεζόν 2018-2019.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός
: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά (87' Πέπε), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (73' Βρουσάι), Μπρούμα (90' Μασούρας), Ελ Αραμπί (90' Χασάν).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σοάρες, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας (77' Σβαμπ), Ελ Καντουρί, Τζόλης (87' Λάμπρπυ), Ουάρντα, Ζίβκοβιτς (77' Μουργκ), Κρμέντσικ (71' Σφιντέρσκι).

.........................................

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ματς του Καραϊσκάκη ...


Αναλυτικά τόνισε:

Για το πλάνο που είχε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι: «Σε κάθε παιχνίδι προετοιμαζόμαστε για τη νίκη, νομίζω ότι μέχρι το 70ο λεπτό είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά δυστυχώς στα τελευταία 20′ το χάσαμε εντελώς. Όλοι είδαμε τι συνέβη σήμερα, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε ομάδα στις νίκες, είμαστε ομάδα και στις ήττες και θα δουλεύουμε καθημερινά όλοι μαζί για να παρουσιαστούμε ακόμα πιο βελτιωμένοι στη συνέχεια».

Για την διαφορά στην βαθμολογία:
«Στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι πιθανά. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να δούμε τους εαυτούς μας και να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και στο τέλος της χρονιάς θα δούμε τ θα έχουμε καταφέρει».

Για το τι άλλαξε για τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Σίγουρα αυτό που μπορώ να πω είναι ότι κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά και μας κόστισαν αυτό το βαρύ σκορ, όπως βλέπουμε όμως φέτος η ομάδα δεν έχει και την τύχη με το μέρος της, θέλουμε να το γυρίσουμε αυτό και να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα».

.........................................

Ο Ροντρίγκο Σοάρες στις δηλώσεις του ανέφερε ...


«Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν ήταν αυτό που θέλαμε, μας πονάει πολύ πρέπει να δούμε το παιχνίδι από την αρχή. Να δούμε δεν πήγε καλά να δούμε και τι κάναμε καλά και δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε γιατί το πρωτάθλημα έχει πολλά παιχνίδια και να πετύχουμε κάτι αυτή τη σεζόν».

Για το πρώτο ημίχρονο: «Παρόλο που το αποτέλεσμα ήταν 0-0 και οι περισσότεροι θα μείνουν εκεί. Υπήρχαν ευκαιρίες που έγιναν και από τις δύο πλευρές. Οι δικές μας ευκαιρίες ήταν κάπως πιο καθαρές. Ο προπονητής μας ζήτησε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να γίνουμε πιο απειλητικοί και να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Στο δεύτερο άλλαξαν τα πράγματα ο αντίπαλο έκανε γκολ τις ευκαιρίες του ενώ εμείς όχι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μπορεί να συμβεί. Εμείς πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι και να δώσουμε μια καλή απάντηση από τον επόμενο αγώνα. Έχουμε μια καλή ομάδα και το έχουμε αποδείξει».

Για την δική του παρουσία: «Η σεζόν ξεκίνησε δύσκολα, είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και πάντα είναι δύσκολο για έναν παίχτη να επιστρέφει. Είμαι πλέον στο 100% και έχω αρχίσει να παίρνω κάποια παιχνίδια για να πάρω ρυθμό και ψυχολογία για να βοηθήσω την ομάδα. Πράγματι η φυσική μου θέση είναι δεξί μπακ αν και έχω αγωνιστεί και αριστερά. Είναι διαφορετικό παράδειγμα στα στηρίγματα. Πάντως όπου επιλέξει να με χρησιμοποιήσει ο προπονητής θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

.........................................

Ο Πάμπλο Γκαρσία σχολίασε για το ματς με τον Ολυμπιακό ...


«Νομίζω ότι είχαμε ένα αρκετά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο, για ακόμη μια φορά πληρώσαμε ακριβά κάποια ατομικά λάθη. Υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές και δεν θα κρυφτώ, το αποτέλεσμα πονάει πολύ. Δυστυχώς εμείς από την δική μας πλευρά είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε και δυστυχώς για ακόμη μια φορά πληρώσαμε τα λάθη μας».

Για το αν αδικεί η ομάδα τον εαυτό της: «Πράγματι και αυτό γίνεται περισσότερο εμφανές όταν χάνεις που πρέπει να διατηρείς την ψυχραιμία σου. Είναι και θέμα εμπειρίας αυτό και αυτό το αποκτάς με τα χρόνια και όταν μια ομάδα βρίσκεται μπροστά στο σκορ χωρίς να το αξίζει τόσο νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο τότε αλλάζουν τα πράγματα».

Για τη συνέχεια, ανέφερε: «Είναι κάτι που πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε, να συνεχίσουμε την προσπάθεια να μειώσουμε την βαθμολογική διαφορά. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίρνουμε εμπειρίες και δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ξεκάθαρο στόχο του Κυπέλλου, που είναι ένας στόχος που θέλουμε να κατακτήσουμε».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4