Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Ιανουαρίου 2023

Ήταν μέτριος, έπεσε και σε "περίεργο "διαιτητή! (2021)


Σαν σήμερα στις 24/1/2021, για την 18η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟK αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 στην Τούμπα με την ΑΕΚ ...

Ο Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα, Σβαμπ, Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς, Ουάρντα, Τζόλη, Κρμέντσικ.

Ο Δικέφαλος μπήκε νωχελικά στο ματς και είχε πολλά προβλήματα –κυρίως- στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Περέιρα να δυσκολεύεται απέναντι στον Γκαρσία!

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Σάκχοφ μετά από γύρισμα του Γκαρσία, σε μια φάση στην οποία ο Περέιρα «έχασε» τον επιθετικό της αθηναϊκής ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση μετά το 0-1 και είχε δύο πολύ καλές στιγμές για να φτάσει γρήγορα στην ισοφάριση. Αρχικά στο 20ό λεπτό, όταν η κεφαλιά του Ίνγκασον πέρασε πάνω από τα δοκάρια, μετά από φάουλ του Ζίβκοβιτς και στο 25ο λεπτό όταν ο Σβάρνας απέκρουσε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Κρμέντσικ!

 

Η ΑΕΚ, σε αντίθεση με το ξεκίνημά της, έπαιζε πλέον μεσοαμυντικά, δίνοντας γήπεδο στους παίκτες μας και στο 40ό λεπτό, ο Κρέσπο με κοντινό πλασέ ισοφάρισε, μετά από απόκρουση του Αθανασιάδη σε κεφαλιά του Ουάρντα.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Γκαρσία πέρασε τον Σοάρες στη θέση του Περέιρα, ήταν λάθος η επιλογή του στην αρχική ενδεκάδα και στο 51' έγινε το 1-2 από τον Γαλανόπουλο. Στη φάση υπάρχει επιθετικό φάουλ στον Κρέσπο που δε δόθηκε από τον ρέφερι και τον τραγικό τύπο στο VAR.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε εκ νέου στο 70' με σουτ του Βιεϊρίνια μετά από έμμεσο φάουλ που εκτέλεσε ο Ζίβκοβιτς και στο οποίο υπέπεσε ο Αθανασιάδης μπλοκάροντας την μπάλα σε γύρισμα συμπαίκτη του!

Στο 78' ο Λόπες ανέτρεψε τον Ουάρντα μέσα στην περιοχή, αλλά και πάλι το VAR και ο ρέφερι έκλεισαν τα μάτια!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ
: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο (83' Βαρέλα), Περέιρα (46' Σοάρες), Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Ουάρντα (86' Μουργκ), Αν. Ζίβκοβιτς (73' Ντόουγκλας), Τζόλης, Κρμέντσικ (83' Σφιντέρσκι).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μπακάκης, Σβάρνας, Λάτσι (86' Τσιγκρίνσκι), Λόπες, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Σάκχοφ (86' Τάνκοβιτς), Μάνταλος (71' Σιμάνσκι), Λιβάγια (71' Ανσαριφάρντ), Γκαρσία (96' Ινσούα).

................................

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στις αποφάσεις του διαιτητή και στα λάθη της ομάδας του.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε, δεν είναι το δώρο που ήθελα. Νομίζω ότι ήταν το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε κάνε το τελευταίο διάστημα. Υπήρχε ένταση και θέληση, κάναμε λάθη που μας στοιχίζουν, το παλέψαμε μέχρι το τέλος αλλά δεν βγήκε αυτό που θέλαμε και έχουμε ντέρμπι μπροστά μας στο Καραϊσκάκης».

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ: «Δεν έχουμε συνηθίσει να είμαστε πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε καλά αλλά πρέπει να προσέχουμε περισσότερο για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Τι πρέπει να κρατήσει ο ΠΑΟΚ: «Η θέληση που βγάλε η ομάδα το πάθος, Δεν παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά θέλαμε να έχουμε τη νίκη το αποτέλεσμα, Ένα παπούτσι δεν μπορεί να φύγει μόνο και με το VAR που έχουμε έπρεπε να το τσεκάρουμε».

Τι συζήτησε με το διαιτητή: «Ο διαιτητής μου είπε ότι η φάση ελέγχθηκε από το VAR και δεν έχει τίποτα ενώ ο βοηθός ότι υπάρχει σπρώξιμο. Μάλλον πρέπει να τους πληρώσω έναν καφέ για το συζητήσουν
».

Αν επηρεάζει το αποτέλεσμα: «Δεν πρέπει να επηρεάσει το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε αλλά πρέπει να ξεχάσουμε το αποτέλεσμα. Γιατί έχουμε άλλο παιχνίδι αλλά να μην ξεχνάμε ότι κάναμε λάθη και να τα διορθώσουμε».

Για την διαφορά με την κορυφή: «Παιχνίδι με παιχνίδι η διαφορά μεγαλώνει αλλά όσο υπάρχουν ελπίδες μαθηματικά να προσπαθήσουμε μέχρι τέλους».

Για τον Καγκάβα: «Είναι ένας παίχτης που παίζει σε κορυφαίες ομάδες, είναι κορυφαίος θα μας βοηθήσει αν έρθει. Δεν μιλήσαμε, δεν ξέρω γιαπωνέζικα, αν έρθει θα έχουμε χρόνο».

................................

O τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ...


Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε:

Για την δική του ανάγνωση του αγώνα: «Ξέραμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Είδαμε ότι στα τελευταία παιχνίδια έχει βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα και κυρίως την αμυντική του οργάνωση. Εμείς αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα στο επιθετικό μας κομμάτι. Και από την άλλη, δυστυχώς, για άλλη μια φορά διαπράξαμε κάποια λάθη τα οποία πληρώσαμε. Ουσιαστικά αυτό ήθελε ο αντίπαλος, να αμυνθεί σκληρά και καλά στο δικό του μισό και να εκμεταλλευτεί κάποια δικά μας λάθη.

Ωστόσο, εγώ είμαι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μου και την προσπάθεια που επέδειξαν, γιατί δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι πίσω στο σκορ, μιας και είναι πάρα πολύ μεγάλη η κόπωση – και σωματική και ψυχολογική – για να γυρίσεις το αποτέλεσμα. Γι' αυτό, αφού δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, τουλάχιστον με την προσπάθεια καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία».

Για το αν επηρεάστηκαν οι παίκτες του από το γεγονός ότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ: «Ναι, θα το έλεγα αυτό ίσως για το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, που φάνηκε να μας επηρεάζει λίγο περισσότερο. Ωστόσο, παρότι η ομάδα επιθετικά δεν ήταν τόσο καλή όσο ήταν σε άλλα παιχνίδια, κατάφερε, βρίσκοντας άλλους τρόπους επίθεσης, όπως οι στατικές φάσεις και οι δεύτερες μπάλες, να γίνει απειλητική στην εστία του αντιπάλου και να πετύχει την ισοφάριση».

Για το τι αλλάζει ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης (27/01) με τον Ολυμπιακό και τι προλαβαίνει να δουλέψει: «Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά, μιας και αντιμετωπίζεις ομάδες με διαφορετικές φιλοσοφίες και νοοτροπία. Το πιο σημαντικό για εμάς τώρα είναι να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές, να κάνουν μια πάρα πολύ καλή αποκατάσταση – θα πρέπει να δούμε τι συμβαίνει και με τον Κρέσπο – και από κει και πέρα αύριο θα κάνουν αποκατάσταση όσοι έπαιξαν, όσοι δεν έπαιξαν θα κάνουν μια σχετικά δυνατή προπόνηση, και μεθαύριο ουσιαστικά θα είναι μια μέρα στην οποία θα δουλέψουμε ενόψει του αγώνα».


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4