Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

10 Αυγούστου 2022

Αεράμυνα και φιλική ήττα στην Τούμπα (2013)

Σαν σήμερα στις 10/8/2013, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-1 στην Τούμπα από την ΑΕΛ Καλλονής, σε φιλική αναμέτρηση στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Super League...

O Στέφενς κατέβασε την ομάδα χρησιμοποιώντας στο αρχικό 4-4-2 παίκτες που δεν βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα στο Χάρκοβο. Ουσιαστικά το φιλικό ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να δει ο Ολλανδός και πάλι κάποια πράματα από ποδοσφαιριστές που θεωρούνται "δευτεροκλασάτοι". Αυτό που είδε πάντως στο πρώτο 45λεπτο δεν πρέπει να τον ... ενθουσίασε!

Απέναντι στην Καλλονή ο ΠΑΟΚ είχε πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας και έδειξε ιδιαίτερα ευάλωτος στην άμυνα. Ο Γλύκος δέχτηκε στο ημίχρονο (μέσα σε τρία λεπτά) δύο γκολ από τον Μανούσο (φέρει ευθύνη στο δεύτερο) αν και εκτέθηκε και από την άμυνά του.

Το σχήμα του Δικεφάλου έμοιαζε να είναι χωρίς αρχή και χωρίς τέλος μέχρι τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι ο Μίροσλαβ Στοχ.

Ο Σλοβάκος άλλαξε την ομάδα, της έδωσε πνοή. Ήταν χωρίς αμφιβολία ότι καλύτερο είχε να παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ σε αυτό το φιλικό. Μάλιστα στο 58' πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ μειώνοντας σε 1-3, καθώς οι φιλοξενούμενοι στο 48' είχαν πετύχει και τρίτο γκολ με τον Λεοζίνιο.

Ο ΠΑΟΚ της επανάληψης ήταν σαφώς καλύτερος από αυτόν του πρώτου ημιχρόνου και έδειξε διάθεση να απειλήσει και να παίξει ποδόσφαιρο σε αντίθεση με το πρόσωπο που έδειξε στο πρώτο μισό του αγώνα, όταν αποδοκιμάστηκε από τους 8.000 θεατές που βρεθήκαμε στο γήπεδο.


Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Γλύκος, Σκόνδρας, Λόπεθ, Κατσικάς, Σπυρόπουλος (46' Τζανδάρης), Γκαρσία, Κωνσταντινίδης (26' Γιάννου), Κάτσε, Πέλκας, Αθανασιάδης (46' Στοχ), Νέτσιντ.

AEΛ Καλλονής: Χογκ (46' Σιδεράκης), Χωριανόπουλος (80' Γιουκαρής), Αναστασιάδης (89' Βάλιος), Πίντο (80' Μάρτινς), Μαρσέλο (89' Βλαστέλης), Φαρία (80' Γκάζιν), Ποντάνι (89' Λαμπρόπουλος), Μανούσος (75' Μάρκος ντο Σάντος), Λεοζίνιο, Γκαρσία (80' Σιλιγαρδάκης), Καζάζης (67' Γάλας).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4