Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Αυγούστου 2022

Ήττα στο φιλικό με τον Απόλλωνα Πόντου (2002)


Σαν σήμερα στις 4/8/2002, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στην Καλαμαριά τον Απόλλωνα Πόντου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 2002-2003...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του ήταν κακός και μοιραία ήρθε η ήττα με 1-0, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι 2.000 ΠΑΟΚτσήδες που βρέθηκαν στο γήπεδο, "στόλιζαν" τον Μπατατούδη!

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, με τον Σπάσιτς στο 14', αλλά η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Πουρλιοτόπουλο να είναι ο κορυφαίος του Δικεφάλου, σταματώντας στο 3' το κοντινό πλασέ του Τρούπκου, στο 33' το σουτ του Χατζηζήση και στο 40' το φάουλ που εκτέλεσε ο Τρούπκος.

Ο Απόλλων απείλησε στο 55' με τον Μπαξεβάνο και με τον Ζίνιο στο 77', για να πετύχει στο 89' το γκολ που του χάρισε τη νίκη με τον Πουλόπουλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε παιδικό λάθος του Αμπονσά.

Στο 86' ο Κουκιέλκα ανακόπηκε -λίγο πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα- με υπόδειξη οφ σάιντ χωρίς να είναι, ενώ στο 80' ο Φρούσος έχασε μια από τις ελάχιστες καλές ευκαιρίες μας στο ματς.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου:
Εμπέντε, Μπαξεβάνος, Κόλτζος (75' Δεληγιάννης), Νάκου (85' Χατζηρίζος), Δερμιτζόγλου, Κατσαβός (75' Πουλόπουλος), Τρούπκος (65' Κωνσταντινίδης), Ζουμπούλης (46' Αντρέ), Χατζηζήσης (60' Παρμαξίδης), Μακ Κίον (60' Πετκάκης), Γρηγοριάδης (46' Ζίνιο).

ΠΑΟΚ: Πουρλιοτόπουλος (46' Τοχούρογλου), Αμπονσά, Κισκαμπάνης (46' Ζαβαντίας), Νάστος (46' Φοφανά), Κουτσόπουλος (46' Μάρκος), Καραδήμος (46' Καφές), Κουκιέλκα (70' Γεωργιάδης), Σπάσιτς (46' Φουτσίνι), Γεωργιάδης (46' Φρούσος), Οκκάς (46' Βοσκαρίδης), Γιασεμάκης (46' Σαλπιγγίδης).

Δηλώσεις προπονητών:

Άγγελος Αναστασιάδης:
"Δεν με ενδιαφέρει να κερδίζουμε στα φιλικά, αλλά να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα".

Κώστας Ιωσηφίδης:
"Είμαστε σε σωστό δρόμο. Δεν έχουμε προβλήματα και θα πάμε καλά. Η άνοδος είναι μονόδρομος για μας".


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4