Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

28 Αυγούστου 2022

Διπρόσωπος στο φιλικό με το ΑΠΟΕΛ (2001)


Σαν σήμερα στις 28/8/2001, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Κύπρο, το ΑΠΟΕΛ ...

Ο Δικέφαλος με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο του, μπροστά σε 9.000 θεατές (ανάμεσά τους και 500 ΠΑΟΚτσήδες που ζούσαν στην Κύπρο), αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2, αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 0-2, εντυπωσιάζοντας με την απόδοσή του στο πρώτο μισό του ματς.

Με τον Καφέ να μοιράζει εξαιρετικά την μπάλα, με τις εντυπωσιακές πλαγιοκοπήσεις των Καραδήμου, Κωνσταντινίδη, Γεωργιάδη, Εγκωμίτη, καθώς και τα μπασίματα του Οκκά, η ομάδα κυριάρχησε στο γήπεδο, καθηλώνοντας τους γηπεδούχους σε ρόλο κομπάρσου!

Μόλις στο 1' το σκορ άνοιξε με γκολ του Λουτσιάνο, ο οποίος μετά από μπαλιά του Γεωργιάδη, με πλασέ νίκησε τον Μορφή.

Στο 25' ο Γεωργιάδης αξιοποίησε την μπαλιά του Οκκά και σημείωσε το 0-2 (αρχική εικόνα), σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έγιναν πιο απειλητικοί, με την άμυνά μας να κάνει αρκετά λάθη και με τον Σολάκη (πρώην της παίχτης της Παναχαϊκής) μείωσαν στο 62' με 1-2, σε μια φάση που ο Νάστος "έχασε" τον σκόρερ.

Στο 73' ήταν η σειρά του Αμπονσά να "χάσει" τον Σολάκη και αυτός με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο παιχνίδι!

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΕΛ:
Μορφής, Θεοδωρίδης (58' Οκκαρίδης), Χαραλάμπους, Δασκαλάκης (68' Χριστοδούλου), Πέτρου, Μαραγκός, Σατσιάς, Χαραλαμπίδης, Γκόγκιτς (85' Μάριος Ηλίας), Μαλέκος, Σολάκης.

ΠΑΟΚ: Πουρλιοτόπουλος, Εγκωμίτης (51' Ζαβαντίας), Καραδήμος (70' Βοσκαρίδης), Αμπονσά, Νάστος (60' Κουλακιώτης), Χασιώτης, Γεωργιάδης (77' Φουτσίνι), Κωνσταντινίδης, Οκκάς (73' Σπασιτς), Λουτσιάνο (56' Γιασεμάκης), Καφές.

* Πριν την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στις 12/5/2001. Την πλακέτα παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας, Παντελής Κωνσταντινίδης.

Βραβεύτηκαν επίσης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και οι Οκκάς, Εγκωμίτης, Βοσκαρίδης, Γιασεμάκης, ως πρεσβευτές του κυπριακού ποδοσφαίρου. Τον τελευταίο μάλιστα τον βράβευσε ο Υπουργός Παιδείας της Κύπρου, καθώς και η διοίκηση και οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ για την τριετή προσφορά του στην ομάδα. Τέλος τον Ντούσαν Μπάγεβιτς τον βράβευσε και ο ΣΦ ΠΑΟΚ Μακεδόνες Κύπρου.


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4