Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

20 Αυγούστου 2022

Φιλική νίκη επί του Άρη Πτολεμαΐδας (1967)

Σαν σήμερα στις 20/8/1967, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας, τον Άρη Πτολεμαΐδας, προετοιμαζόμενος ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών του, για τη σεζόν 1967-1968...

Ο Δικέφαλος, έχοντας τη συμπαράσταση 800 οπαδών του που ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη, πήρε τη νίκη με 2-0, με τους παίκτες μας να δείχνουν μεγάλη διάθεση και να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο, μέχρι το 60', όταν η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή, έκανε τον αγωνιστικό χώρο πολύ βαρύ!

Ο διαιτητής Ζλατάνος αποφάσισε να μη διακόψει τον αγώνα, όμως η ποιότητά του σε σχέση με αυτήν του πρώτου ημιχρόνου είχε πέσει κατακόρυφα, για τον λόγο που γράψαμε πιο πάνω.

Το σκορ άνοιξε στο 11' ο Χαραλαμπίδης με δυνατό βολέ, μετά από μπαλιά του Λέανδρου, για να έρθει στο 53' ένας νεαρός ξανθομάλλης παίκτης, ονόματι "Σταύρος Σαράφης", με ωραία ατομική ενέργεια να γράψει το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις:

Άρης Πτολεμαΐδας: Γεωργιάδης, Παυλίδης (Λέκκας), Φραγκουλίδης (Μιχαηλίδης), Κωστόπουλος, Ξανθόπουλος, Θεοδωρίδης, Μανώλας, Κούσης, Καραμανίδης, Τανίδης, Κακανάς.

ΠΑΟΚ: Σαββουλίδης, Βασιλειάδης (Μακρής), Φουντουκίδης, Θεοφανίδης, Τάτσης, Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Κοντογιώργος (Λάζος), Λέανδρος (Σαράφης), Χαραλαμπίδης, Γιακουμής (Παπαχριστούδης).

* Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1967-1968.
Διακρίνονται από τα αριστερά όρθιοι: Θεοφανίδης Αιμίλιος, Βασιλειάδης Απόστολος, Σαββουλίδης Απόστολος, Τάτσης Γιώργος, Φουντουκίδης Αριστοτέλης, Σαράφης Σταύρος. Καθιστοί: Συμεωνίδης Λέανδρος, Χαραλαμπίδης Ουνούφριος, Μουρατίδης Τούλης, Γιακουμής Γιάννης, Αφεντουλίδης Ανέστης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4