Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

19 Αυγούστου 2022

Φιλική ήττα από τον Άρη στο Καυτανζόγλειο (1963)

Σαν σήμερα στις 19/8/1963, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Καυτανζόγλειο, τον Άρη ...

Τον αγώνα που τελείωσε με νίκη του Άρη με 3-1, παρακολούθησαν σχετικά λίγοι θεατές, λόγω της τιμής του εισιτηρίου (20 δρχ), που θεωρήθηκε "αλμυρή", από τους φίλους των δύο ομάδων.

Ο Δικέφαλος στο πρώτο 45λεπτο χρησιμοποίησε τη βασική του ενδεκάδα, ενώ στην επανάληψη διατηρήθηκε σε αυτήν μόνο ο Γιακουμής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 21:15, με σημαντική καθυστέρηση και στο 7' το σουτ του Δεμίρη πέρασε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Παντελάκος σταμάτησε το δυνατό φάουλ που εκτέλεσε ο Βασιλειάδης.

Στο 27' μετά από λάθος του Ραπτόπουλου, ο Δεμίρης βγήκε τετ α τετ με τον Μιχαηλίδη αλλά σούταρε άουτ και στο 44' ο Δεμίρης σημείωσε το 1-0 για τον Άρη.

Στο 50' το σουτ του Ψηφίδη σταμάτησε στο δοκάρι μας, αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Κωνσταντινίδης σημείωσε το 2-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χατζηκώστας με πλασέ πέτυχε το 3-0.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και μείωσε στο 63΄με ατομική προσπάθεια του Γιακουμή. Στο 68' ο Γιακουμής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζήτησαν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής Σταθάτος που ήταν πολλά μέτρα μακριά από τη φάση έδειξε "παίζετε".

Οι συνθέσεις:

Άρης: Παντελάκος, Καμπουρλάζος (Λαζίκογλου), Αθανασιάδης, Δαναμπάσης, Σεμερτζής (Γριμπελάκος), Πανιτσίδης, Κωνσταντινίδης, Σπανόπουλος, Δεμίρης (Μπλέκας), Ψηφίδης (Χατζηκώστας), Αλεξιάδης (Κεφαλίδης).

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο): Μιχαηλίδης (Μουσελεμίδης), Χασιώτης, Ραπτόπουλος, Μακρής, Νικολαΐδης, Μουρατίσης, Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης, Γιακουμής, Σαββίδης, Λέανδρος.

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Μουσελεμίδης (Μπίζας), Απαλλάκης, Λιτόπουλος, Στεργιάδης, Αγγελιδάκης, Δούκας, Παπαμέτης, Αποστολίδης, Γιακουμής, Μαρβάκης, Κούδας.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4