Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

09 Ιουλίου 2022

Φιλική νίκη επί της Club Brugge (2016)

Σαν σήμερα στις 9/7/2016, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την Club Brugge και τη νίκησε με 2-0...

Ο Βλάνταν Ίβιτς παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους: Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Λέοβατς, Τζαβέλλα, Πούγγουρα, Μάτος, στην άμυνα Τσίμιροτ, Τζιόλη αμυντικά χαφ, στη μεσαία γραμμή Μυστακίδη, Περέιρα, Τζάλμα και προωθημένο τον Αθανασιάδη.

Απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών του.

Η αναμέτρηση, την οποία παρακολούθησαν περίπου 400 φίλοι του Δικεφάλου (ίσως και περισσότεροι), είχε καλό ρυθμό και δυνατές μονομαχίες από το πρώτο λεπτό...
Ο ΠΑΟΚ είχε μόλις στο 6' την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Περέιρα από λάθος αμυντικού βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των Βέλγων, αλλά πλάσαρε άουτ, ενώ στο 12' σε εξαιρετική σέντρα του Κάμπος δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα όπως την ήθελε ο Μυστακίδης.

Η Brugge είχε και αυτή καλές στιγμές στο 13' (δοκάρι την ώρα που δινόταν οι πρώτες βοήθειες στον Πούγγουρα), στο 22' και στο 35', ενώ στο 27' πάρα πολύ καλό μακρινό σουτ του Κάμπος τράνταξε το δοκάρι του Μπουντέγιε. Στη συνέχεια της φάσης ο Αθανασιάδης από κοντά πλάσαρε άουτ.

Συμπερασματικά ο ΠΑΟΚ έκανε ένα καλό πρώτο μισό του παιχνιδιού, οι παίκτες έδειξαν μεγάλη διάθεση (σαν να ήταν επίσημο ματς) και θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ. Στα συν του ημιχρόνου οι καλές συνεργασίες που βγήκαν κυρίως από τα δεξιά, με Μάτος και Κάμπος!

Με την έναρξη της επανάληψης πέρασαν στο ματς οι Βελλίδης, Μαλεζάς, Ροντρίγκες, Κίτσιου, Χαρίσης, Πέλκας και στο 60' οι Κουλούρης, Ζάιρο, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Κρέσπο. Λίγο νωρίτερα ο Κάμπος είδε την μπάλα να σταματάει στην έξω πλευρά του κάθετου δοκαριού της Brugge.

Στο 70' ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Κουλούρη που μετά από γύρισμα του Ροντρίγκες από κοντά άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Πέλκας δέκα λεπτά αργότερα να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ και να ολοκληρώσει τη φιλική νίκη του Δικεφάλου!


Οι συνθέσεις:

Club Brugge:
Μπουντέγιε, Κουλς, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ, Σίμονς, Ντομίνγκεζ ντε Σόουζα, Βάανακεν, Βόρμερ, Βόσεν, Ισκουιέρδο, Στορμ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (46' Βελλίδης), Λέοβατς (60' Γιαννούλης), Τζαβέλλας (60' Κρέσπο), Πούγγουρας (46' Μαλεζάς), Μάτος (46' Κίτσιου), Τζιόλης (46' Χαρίδης), Περέιρα (46' Πέλκας), Τσίμιροτ (60' Κοροβέσης), Μυστακίδης (46' Ροντρίγκες), Αθανασιάδης (60' Κουλούρης), Κάμπος (60' Ζάιρο).


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4