Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

15 Ιουλίου 2022

Φιλικό ντόρτι στην πρόβα τζενεράλε (2022)


Σαν σήμερα στις 15/7/2022, ο ΠΑΟΚ επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι με 4-0 επί του Παναιτωλικού...

Ήταν η πρόβα τζενεράλε πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λέφσκι, ο Δικέφαλος και ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να κάνει κάποιες τελευταίες δοκιμές και να δώσει χρόνο σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, είχε τρεξίματα κι ένταση, πήρε τον έλεγχο της μπάλας και κατάφερε να βρει τρία γκολ στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Οι Κούτσιας και Ντάντας στο 30′ πίεσαν ψηλά, η μπάλα έφτασε στον Κουαλιάτα κι αυτός βρήκε τον Κούτσιας μέσα στην περιοχή, με τον νεαρό φορ του Δικεφάλου να εκτελεί για το 1-0.

Στο 39′ ο Γιάσμιν Κούρτιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0, για να έρθει και πάλι ο Κούτσιας στο φινάλε του πρώτου μέρους και με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ράφα Σοάρες να κάνει το 3-0.

Στην ανάπαυλα ο Λουτσέσκου άλλαξε τα 8/11 των παικτών, δίνοντας παραπάνω χρόνο μόνο στους Ίνγκασον, Κάργα και Κούτσια . Ο ΠΑΟΚ είχε και στο δεύτερο μέρος τον έλεγχο του αγώνα με τον Σβαμπ να είναι ο πρωταγωνιστής.

Ο Αυστριακός στο 76′ είχε δοκάρι με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή και στο 82′ ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Λάμπρου για να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Ο Μπράντον Τόμας έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες ... Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, οι ανέτοιμοι Μπίσεσβαρ και Μουργκ κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς λόγω ίωσης.


Η σύνθεση του Δικέφάλου:

ΠΑΟΚ (α΄ ημίχρονο):
Κοτάρσκι, Σάστρε, Κάργας, Ίνγκασον, Ράφα Σοάρες, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Ντάντας, Κουαλιάτα, Κωνσταντέλιας, Κούτσιας.

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Κάργας (60′ Κουλιεράκης), Ίνγκασον (60′ Παναγιώτου), Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Φιλίπε Σοάρες, Ρικάρντο, Λάμπρου, Κούτσιας (72′ Μπράντον).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4