Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

07 Ιουλίου 2022

Φιλική ήττα από τη Γάνδη (2017)


Σαν σήμερα στις 7/7/2017, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τη Γάνδη, από την οποία έχασε με 2-0...

Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στην Ολλανδία και ο Στανόγιεβιτς παρέταξε στο αρχικό 3-4-3 τους Μελίσσα κάτω από τα δοκάρια, Πούγγουρα, Βαρέλα, Κρέσπο στην άμυνα, Κάνιας - Σάκχοφ στον άξονα, Μάτος και Λέοβατς στα πλάγια και μπροστά τους Ζάιρο - Κάμπος στις πτέρυγες και Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Ένα σχήμα που μάλλον δεν θα πρέπει να ικανοποίησε τον τεχνικό του ΠΑΟΚ ιδιαίτερα, καθώς οι Βέλγοι είχαν την κατοχή της μπάλας σε μεγαλύτερο ποσοστό στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ δυσκολευόταν να βγει στην επίθεση και να γίνει απειλητικός, σε ένα 45λεπτο στο οποίο δεν έλειψαν τα δυνατά μαρκάρισμα εκατέρωθεν.

Η Γάνδη σε μια από τις λίγες φορές που απείλησε σκόραρε, όταν στο 30' μετά από σέντρα που βγήκε από τα δεξιά ο Matton με κεφαλιά, αμαρκάριστος από το κέντρο της άμυνάς μας νίκησε τον Μελίσσα.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν υποτονική και με εξαίρεση δύο εκτελέσεις φάουλ στο 36' και στο 37' από τον Κάμπος που σταμάτησαν στο τείχος των Βέλγων, δεν είδαμε κάτι άλλο. Σίγουρα οι απουσίες των Τσίμιροτ - Μπίσεσβαρ ήταν σημαντικές, με τους δύο παίκτες να μην αγωνίζονται για λόγους αποφόρτισης.

Στην επανάληψη οι αλλαγές που έγιναν βελτίωσαν την εικόνα της ομάδας, που ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο, ενώ είχε δύο καλές ευκαιρίες για το 1-1, με τους Κρέσπο στο 76' και Μακ στο 84'. Το τελικό 0-2 ήρθε στο 86' από τον Sylla, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον Μελίσσα.

Ασφαλώς τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας είναι για να γίνουν δοκιμές σε σχήματα και σε πρόσωπα, με το αποτέλεσμα να περνάει σε δεύτερη μοίρα. 
 
Εξάλλου η Γάνδη ήταν σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, οπότε το μόνο που περιμέναμε ήταν, να δούμε την εικόνα του Δικεφάλου να βελτιώνεται από φιλικό σε φιλικό!
 
Oι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Μελίσσας, Κρέσπο, Πούγγουρας, Βαρέλα (68' Δημητρίου), Μάτος (68' Δεληγιαννίδης), Κάνιας (68' Κάτσε), Σάκχοφ (68' Κουλούρης), Λέοβατς (46' Λεβέκ), Κάμπος (46' Ενρίκε), Ζάιρο (46' Μακ), Πρίγιοβιτς (46' Πέλκας).

Γάνδη: Rinne, Gigot, De Smet, Vestraete B., Μatton, Sylla, Cardoso, Kalu, Dejaegere, Kabangu, Esiti.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4