Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Ιουλίου 2022

Ξεμούδιασμα με φιλική τεσσάρα (2017)


Σαν σήμερα στις 4/7/2017, ο ΠΑΟΚ έδωσε το πρώτο φιλικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους και κέρδισε τη βελγική AFC Tubize με 4-0...

Ο ΠΑΟΚ κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και έφτασε στη νίκη χάρη σε γκολ που σημείωσαν ο Πρίγιοβιτς στο 12' και ο Ενρίκε στο 35', διάστημα κατά το οποίο οι Βέλγοι δεν απείλησαν ούτε μία φορά την εστία του Μελίσσα.

Οι παίκτες μας πιέζοντας ψηλά έκλεψαν μπάλες και είχαν και ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα τέρματα, κάποια από τα οποία χάθηκαν από υπερβολική σιγουριά...


Στην επανάληψη ο Στανόγεβιτς άλλαξε όλη την 11άδα αφήνοντας από το αρχικό σχήμα μόνο τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, καθώς ο Λεβέκ που επρόκειτο να παίξει, τραυματίστηκε στο αυτί, του έγιναν μάλιστα και δύο ράμματα, ενώ στο 80' πέρασε στο ματς και ο Λημνιός.

 Για καθαρά ... ιστορικούς λόγους ανεβάσαμε τη φωτογραφία με τον τραυματία Λεβέκ, μιας και είμαστε απολύτως βέβαιοι, ότι δε θυμάστε ούτε τη φυσιογνωμία του, μιας καθώς ο εν λόγω παίκτης πέρασε και δεν ακούμπησε στον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε άλλα δύο τέρματα στην επανάληψη με τους Μπίσεσβαρ στο 66' και Κουλούρη στο 78' (πέναλτι).

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ
(αρχική): Μελίσσας, Λέοβατς, Βαρέλα, Κρέσπο, Δεληγιαννίδης, Πέλκας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Ενρίκε, Αθανασιάδης, Πρίγιοβιτς. Στην επανάληψη έπαιξαν οι: Σιαμπάνης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Δημητρίου, Πούγγουρας, Κάτσε, Κάνιας, Κάμπος, Μπίσεσβαρ, Ζάιρο, Κουλούρης.

ΑFC Tubize: Defourny, Gouw, Babic, Oh, Kose, Nirisarike, Toure, Vekic, Lee, Favero, Denayer. Αναπληρωματικοί: Garlito, Traore, Zenke, Pires, Rausin, Ha, Laurent, Amalah, Dubouit, Schuster, De Jonghe.


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4