Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

10 Ιουλίου 2022

Σημάδια βελτίωσης στη φιλική τεσσάρα (2015)


Σαν σήμερα στις 10/7/2015, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, την ουκρανική Ντνίπρο...

Αυτό ήταν το τρίτο
 και τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ στη χώρα της τουλίπας και ο Δικέφαλος επικράτησε με 4-1, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση. Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός, είχε πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι του και όλες οι γραμμές του λειτούργησαν πολύ καλά. 
 
Ο Τούντορ παρέταξε την ομάδα με 3-5-2, οι παίκτες μας έβγαλαν ενέργεια στο γήπεδο και δεν θύμιζαν σε τίποτε την ομάδα που είδαμε στο τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος αλλά και στα δύο φιλικά που έδωσαν στο Αρνεμ!

Απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, η ομάδα είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και στο 32' ο Περέιρα εκτέλεσε το κόρνερ απ' τα αριστερά και ο Λούκας με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ. 
 
Με αυτό το σκορ οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο 52' ο Χαρίσης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάτσε διπλασίασε τα γκολ του Δικεφάλου, με την ομάδα μας να φτάνει πολύ εύκολα στην περιοχή των Ουκρανών, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα!

Στο 69΄ο δραστήριος Μυστακίδης εκμεταλλεύτηκε ιδανικά γύρισμα του Κοροβέση και με άψογο σουτ εκτέλεσε τον Σελίκοφ γράφοντας το 3-0! 
 
 Στο 76' ο τερματοφύλακας της Ντνίπρο ανέτρεψε τον Μυστακίδη λίγο έξω από την περιοχή και αποβλήθηκε. Επειδή όμως τραυματίστηκε νωρίτερα ο Λαστούβκα, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε να παραμείνει στο παιχνίδι ο Σελίκοφ!

Στο 87' Ρικάρντο Κόστα με κεφαλιά έκανε το 4-0 για τον ΠΑΟΚ, για να μειώσουν οι Ουκρανοί στο 89' με τον Κάλινιτς...

Συμπερασματικά ο ΠΑΟΚ έστειλε -μετά από πολύ καιρό- αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας και έδειξε έτοιμος για τα παιχνίδια με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ...

Oι συνθέσεις:

Ντνίπρο:
Λαστούβκα, Μάτος, Τσεμπεριάνκο, Ντάγκλας, Γκουέι, Κανκάβα, Ροτάν, Μπρούνο Γκάμα, Σελέζνιοφ, Κάλινιτς, Ματέους.

ΠΑΟΚ: Ολσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Κίτσιου (60' Σκόνδρας), Κάτσε (66' Μάρτενς), Πέλκας, Τζιόλης (46' Χαρίσης), Μακ (60' Κοροβέσης), Λούκας (60' Σαλπιγγίδης), Περέιρα (66' Μυστακίδης).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4