Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

15 Ιουλίου 2022

Φιλική ήττα από την Ντνιεπρ (2014)


Σαν σήμερα στις 15/7/2014, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την ουκρανική Ντνιεπρ, στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους...

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας (αυτό ήταν το 7ο φιλικό για την Ντνιεπρ), ήταν φανερή η έλλειψη παικτών που θα μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στη μεσαία γραμμή, παρά την φιλότιμη προσπάθεια των νεαρών που προσπάθησαν όσο μπορούσαν, δείχνοντας μαχητικότητα στον τρόπο παιχνιδιού τους. 

Είναι χαρακτηριστικό πως από τον ΠΑΟΚ έλειψαν οι τελικές προσπάθειες, αφού σε ολόκληρο το παιχνίδι "βγήκε" μόλις μία.


Ο Αναστασιάδης είχε την ευκαιρία να παρατάξει δύο διαφορετικές ενδεκάδες και να δει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. 

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 68', όταν ο Γιακουμής ανέτρεψε τον Κάλινιτς, δόθηκε πέναλτι για την Ντνιεπρ, το εκτέλεσε ο Ζελέζνιοφ και ευστοχώντας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στα φιλικά παιχνίδια κανείς δεν ασχολείται με το αποτέλεσμα, όμως η γενικότερη εμφάνιση του Δικεφάλου έδειχνε ξεκάθαρα πως η ομάδα ήθελε ακόμη πολλή δουλειά και οπωσδήποτε μεταγραφική ενίσχυση σε θέσεις νευραλγικές.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ α' ημίχρονο:
Μελίσσας, Κίτσιου, Ρατς, Κατσικάς, Κιόσε, Παναγιωτούδης, Γκολάσα, Σαββίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Μάρτενς, Πόζογλου.

ΠΑΟΚ β' ημίχρονο: Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Ποζατζίδης, Σκόνδρας, Μαντούρο, Πολύζος, Τζανδάρης, Πόποβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Κάτσε.

Ντνιεπρ: Μπόικο, Μαζούχ, Ντούγκλας, Φινέτσκι (73' Βλάντ), Κανκάβα (46' Πολιτίλο), Κονοπλιάνκα (73' Μπλιζνιτσένκο), Λεονάρντο Ντε Μάτος, Μπρούνο Γκάμα (46' Σελέζνιοφ), Ροτάν, Ζοζούλια (63' Κάλινιτς), Ματέους.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4