Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Ιουλίου 2022

Νίκη με εξάρα στο φιλικό με την Νις (2013)


Σαν σήμερα στις 23/7/2013, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα σε φιλικό παιχνίδι τη γαλλική Νις, την οποία κέρδισε με το ευρύ 6-0...

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ διέλυσε τη γαλλική ομάδα μία μόλις εβδομάδα πριν το παιχνίδι του με την ουκρανική Μέταλιστ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

H πρώτη φετινή παρουσία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν εντυπωσιακή δίχως άλλο και γέμισε ενθουσιασμό τους 17.000 περίπου φίλους του που ανηφόρισαν στο ιστορικό γήπεδο για να τον δουν απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος την περασμένη σεζόν έκανε πολύ καλή πορεία στο γαλλικό πρωτάθλημα...
 
Ο Ολλανδός τεχνικός του Δικεφάλου παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1, έχοντας τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τον Κίτσιου δεξιά, τον Λίνο αριστερά, Κατσουράνη και Βίτορ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Λάζαρ και Τζιόλη αμυντικά χαφ, Λούκας, Γεωργιάδη, Βούκιτς στη μεσαία γραμμή και μοναδικό προωθημένο τον Σαλπιγγίδη.

Ο ΠΑΟΚ αφού έκανε αισθητή την παρουσία του στην άμυνα της Νις στο 6' με κεφαλιά του Κατσουράνη, στο 11' με εκτέλεση φάουλ του Λίνο και στο 21' με τον Γεωργιάδη που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί πάσα του Βούκιτς, άνοιξε το σκορ στο 35' με αυτογκόλ του Πουέλ μετά από σέντρα του Γεωργιάδη.

Στα υπόλοιπα λεπτά του ημιχρόνου Λούκας και Βούκιτς έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες και έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον ΠΑΟΚ να προηγείται μόνο με 1-0 και φυσικά κανείς δεν μπορούσε να μαντέψει αυτό που θα ακολουθούσε στην επανάληψη.

Στο 54΄ο Γεωργιάδης δέχτηκε μπαλιά του Λούκας και από κοντά σκόραρε. Ακολούθησε μέσα σε 7 λεπτά το χατ τρικ του Κλάους. 
 
Ο Αθαννασιάδης πέρασε στο ματς στο 62' στη θέση του Λάζαρ και πρόλαβε μέχρι το 81' να σκοράρει και μάλιστα ... τρις! Το πρώτο γκολ μπήκε στο 74', το δεύτερο στο 78' και το τρίτο στο 81'.

Τον χορό των γκολ έκλεισε στο 90' ο Κατσικάς με ωραία κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι της γαλλικής άμυνας. 

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ όπως προαναφέραμε ήταν ελπιδοφόρα, ο κόσμος δεν είναι υπερβολή να γράψουμε πως ενθουσιάστηκε, καθώς ο Δικέφαλος έδειξε πως ήταν σε καλό δρόμο και την επόμενη Τρίτη στην κρίσιμη αναμέτρηση με του Ουκρανούς θα είναι ακόμη πιο έτοιμος, για να κάνει βήμα πρόκρισης...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Γλύκος, Κίτσιου (69' Σκόνδρας), Λίνο (72' Σπυρόπουλος), Βίτορ (84' Κατσικάς), Κατσουράνης, Τζιόλης (84' Κάτσε), Λάζαρ (62' Αθανασιάδης), Γεωργιάδης (72'Ολίσε), Λούκας, Βούκιτς (62' Λόρενς), Σαλπιγγίδης.

Νις: Οσπίνα (46' Βερονέζε), Αμάβι (65' Ραχεριαριμανανα), Πουέλ (46' Τσβίτανιτς), Πεϊτσίνοβιτς (46' Παλούν), Κολοτζιέτσιακ (76' Ντάο Καστελάνα), Ντιγκάρ (65' Μ' Μπο), Μεντί (65' Γιορίς), Μπρούελς (46' Κονστάντ), Πιέντ (46' Μπρουίνς), Τραορέ (46' Μποθέ), Εισέρικ (46' Νταντά).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4