Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

14 Ιουλίου 2022

Φιλική νίκη επί της βελγικής Μονς (2012)


Σαν σήμερα στις 14/7/2012, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο Άρνεμ τη βελγική Μονς (RAEC Mons), στο δεύτερο παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας του και τη νίκησε με 2-0...

Ο Δώνης χρησιμοποίησε συνολικά 21 παίκτες (μόνο ο Γλύκος έπαιξε και στα 90') και είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τόσο το ρόμβο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και το 4-4-2 με τα χαφ στην ευθεία στην επανάληψη.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο ήταν μέτρια, καθώς οι παίκτες του έδειξαν να έχουν κυρίως το μυαλό τους στο μηδέν στην άμυνα. Κάτι που κατάφεραν σχετικά εύκολα αφού οι Βέλγοι απείλησαν μόνο στο 36' όταν κεφαλιά του Νονγκ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι στη συνέχεια της φάσης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ ο Κωνσταντινίδης.

Ούτε όμως ο ΠΑΟΚ έβγαλε φάσεις και το παιχνίδι ήταν καθαρά ένα παιχνίδι κέντρου, ένα παιχνίδι εφαρμογής της τακτικής των προπονητών των δύο ομάδων. Οι γραμμές ήταν κοντά, οι διάδρομοι κλειστοί αλλά στο κομμάτι της κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας είδαμε λίγα πράγματα. Ήταν φανερό πως ο ρόμβος θέλει ακόμα πολύ δουλειά.

Παρά την μέτρια εμφάνιση ο Δικέφαλος του Βορρά πέτυχε να ανοίξει το σκορ στο 41' με δράστη τον Γιάννου. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, μπήκε στην περιοχή και από πλάγια θέση με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Κυρίως με την είσοδο του Ρομπέρ και του Λίνο, η μπάλα κυκλοφόρησε, δημιουργήθηκαν καλές φάσεις και σε μία από αυτές ο Ρομπέρ έκανε το 2-0 στο 52'.

Μέχρι το 70' περίπου οι παίκτες του Δώνη ανέβασαν στροφές, έβγαιναν πρώτοι στην μπάλα και έδειξαν καλά στοιχεία τόσο στο δημιουργικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι. Η πιο επικίνδυνη φάση γα τους Βέλγους στο 2ο ημίχρονο έγινε στο 71' όταν ο Κουμάλο έσωσε πάνω στην γραμμή την εστία μας.

Το παρόν στο γήπεδο έδωσαν και οπαδοί της oμάδας μας που έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους. Αξίζει να σημειώσουμε την ειρηνική εισβολή τους στον αγωνιστικό χώρο, λίγο μετά την έναρξη της αναμέτρησης διαμαρτυρόμενοι για την κράτηση των "6" συνοπαδών.

Πρώτη εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τους Μπανγκουρά και Μπαρνς που έδειξαν ανέτοιμοι και ασφαλώς είναι πολύ νωρίς για να κριθούν...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κουμαλό (72' Ιντζίδης), Κατσικάς (72΄Στάμου), Κωνσταντινίδης (46΄ Λίνο), Αποστολόπουλος (46' Ετό), Παναγιωτούδης (46' Κάτσε), Λάζαρ (65' Κίτσιου), Μπαρνς (46΄ Ρομπέρτ), Πέλκας (46' Γεωργιάδης), Αθανασιάδης (72' Δεληγιαννίδης), Γιάννου (65' Μπανγκουρά).

H σύνθεση της Μονς: Βέρνερ, Ντεμπισό (62΄ Τίμμερμανς), Ματάις, Νονγκ (66΄ Πέρμπε), Ζολά (62΄ Λεπισιέ), Φαν Γκίσεχεμ, Νικάισε, Τζαρζού (75΄ Ντε Μπέλντερ), Αντζέλι, Σάπινα (62΄ Βαν Ίμσκοτ), Μοντέιν.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4