Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Ιουλίου 2022

Βελτιωμένος στην επανάληψη (2011)

Σαν σήμερα στις 12/7/2011, την ήττα με 3-2 γνώρισε σε φιλικό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ στο "Sportterrein schapendrift", από την Γκρόνιγκεν, αλλά ικανοποίησε με την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο...

Ο Μπόλονι ξεκίνησε το παιχνίδι με δευτεροκλασσάτους παίκτες και η ομάδα βρέθηκε στο ημίχρονο να χάνει με 3-0 από έναν αντίπαλο που σε καμιά περίπτωση δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Απλά εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα λάθη της άμυνάς μας που δεν ήταν σε καλή μέρα (ιδιαίτερα ο Κρέσιτς).

Στο τελευταίο ημίωρο πέρασαν στο ματς 10 παίκτες από τους θεωρούμενους βασικούς, η εικόνα του αγώνα άλλαξε τελείως και ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο γκολ ενώ έχασε ευκαιρίες και για περισσότερα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός παρέταξε τον Δικέφαλο με 4-2-3-1 σε μια προσπάθεια να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα παίζοντας με αυτό το σφιχτό σχήμα. Και ως ένα σημείο μπορούμε να πούμε ότι τα κατάφερε, αφού οι Ολλανδοί έδειχναν να μην μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία μας.

Όπως προανεφέρθηκε τα τρία γκολ με τα οποία πήγαν στα αποδυτήρια υπέρ τους προερχόταν τα δύο πρώτα από λάθος εκτίμηση των φάσεων από τον Ντάριο Κρέσιτς και το τρίτο από τον Μπρούνο Τσιρίλο.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος βασικών παικτών έφεραν την αγωνιστική άνοδο του ΠΑΟΚ, που μεταφράστηκε σε γκολ στο 63', με τον Αθανασιάδη (προηγήθηκε συνδυασμός του Βιεϊρίνια με τον Λίνο). 
 
Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του όταν ο Σαλπιγγίδης βγήκε τετ α τετ στο 72ο λεπτό αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Γκρόνιγκεν.

Ευκαιρίες χάθηκαν στο 74΄ με τον Φωτάκη, στο 78' όταν ο Βιεϊρίνια σέντραρε, ο Αθανασιάδης δεν βρήκε την μπάλα και η ολλανδική άμυνα απομάκρυνε πάνω στη γραμμή προ του Σαλπιγγίδη.

Έτσι φτάσαμε στο 88
ο όταν ο ΠΑΟΚ πέτυχε το δεύτερο γκολ του με τον Φωτάκη, μετά από πολύ καλό συνδυασμό της αριστερής πλευράς της ομάδας κι έτσι γράφτηκε το τελικό σκορ (3-2).

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ στο Α΄ημίχρονο: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κουρδάκης, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Ιντζίδης, Τσουκαλάς, Αποστολόπουλος, Γεωργίου, Μωϋσιάδης, Παπάζογλου.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ στο τελευταίο ημίωρο: Γιακουμής, Λίνο, Έτο, Μαλεζάς, Σαβίνι, Αρίας, Φωτάκης, Ρομπέρ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.500!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.500...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4