Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

24 Ιουλίου 2022

Νίκη στο φιλικό με την Ροτ Βάις Έρφουρτ (2001)

Σαν σήμερα 24/7/2001, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τη γερμανική Ροτ Βάις Έρφουρτ (FC Rot-Weiß Erfurt e.V.), την οποία νίκησε με 2-1...

Ο «Δικέφαλος» άφησε καλές εντυπώσεις και νίκησε με 2-1 την Έρφουρτ, ομάδα της τρίτης κατηγορίας  της Γερμανίας, χάρη σε γκολ που σημείωσαν ο Μπορμπόκης στο 14' και ο Κωνσταντινίδης στο 59'. 
 
Οι Γερμανοί είχαν ισοφαρίσει στο 30', ενώ δέκα λεπτά αργότερα τραυματίστηκε στο πρόσωπο ο Τάσος Κατσαμπής. Ο τραυματισμός του δεν αποδείχτηκε ιδιαίτερα σοβαρ, αν και του τοποθετήθηκαν ράμματα.

Το παιχνίδι με την Έρφουρτ δεν ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί, όμως προέκυψε κατά τη διάρκεια της παραμονής του ΠΑΟΚ στην περιοχή, μετά από συνεννόηση των δύο ομάδων.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Α΄ημίχρονο:
Πουρλιοτόπουλος, Μπορμπόκης, Καραδήμος, Αμπονσά, Κουλακιώτης, Κατσαμπής (40' Χασιώτης), Τετράτζε, Κωνσταντινίδης, Καφές, Γεωργιάδης, Οκκάς.

Β΄ημίχρονο: Πουρλιοτόπουλος, Μπορμπόκης, Καραδήμος, Τετράτζε, Χατζηζήσης, Ζαβαντίας, Νάστος, Κουτσόπουλος, Βοσκαρίδης, Φουτσίνι Σπάσιτς.

* Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ μπορεί να ήταν σε πλήρη εξέλιξη, αλλά το ρόστερ που θα είχε στη διάθεσή του ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς δεν είχε ολοκληρωθεί.

* Το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας καλύφθηκε στο ματς με την Έρφουρτ από τον Καραδήμο, ενώ ήταν εμφανής η ανάγκη απόκτησης ενός επιθετικού.

* Στην αρχική εικόνα η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, όπως παρατάχτηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό, στις 13/8/2001. 
Διακρίνονται από τα αριστερά όρθιοι: Χασιώτης, Πουρλιοτόπουλος, Καφές, Αμπονσά, Ουντέζε, Κουλακιώτης. Καθιστοί: Λουτσιάνο, Χατζηζήσης, Ζαβαντίας, Καραδήμος, Σπάσιτς.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4