Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

31 Ιουλίου 2022

Επτάσφαιρος στο φιλικό με την Πέτερσμπεργκ (2001)


Σαν σήμερα στις 31/7/2001, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στη Γερμανία, την Πέτερσμπεργκ, την οποία κέρδισε με το ευρύ 7-0...

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στο τελευταίο φιλικό που έδωσε ο ΠΑΟΚ εκείνη την περίοδο επί γερμανικού εδάφους. Άλλωστε αυτό το ανέφερε και ο Μπάγεβιτς σε σύντομο σχόλιό του για το ματς, σημειώνοντας: "Ήταν αδύναμη ομάδα. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο".

Τα γκολ της νίκης τα σημείωσαν οι Κωνσταντινίδης (4', 19'), Σπάσιτς (6'), Οκκάς (54'), Φουτσίνι (69'), Βοσκαρίδης (80', 83').

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο):
Τοχούρογλου, Μπορμπόκης, Νάστος, Αμπονσά, Κουτσόπουλος, Τετράντζε, Ζαβαντίας, Κωνσταντινίδης, Λουτσιάνο, Σπάσιτς, Γιασεμάκης.

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Τοχούρογλου, Κατσιαμπής, Χασιώτης, Νάστος, Κουτσόπουλος, Χατζηζήσης, Οκκάς, Γεωργιάδης, Καραδήμος, Φουτσίνι, Βοσκαρίδης.

* Στην αρχική εικόνα η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, όπως παρατάχτηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό, λίγες μέρες αργότερα, στις 13/8/2001. Διακρίνονται όρθιοι από τα αριστερά: Χασιώτης, Πουρλιοτόπουλος, Καφές, Αμπονσά, Ουντέζε, Κουλακιώτης. Καθιστοί: Λουτσιάνο, Χατζηζήσης, Ζαβαντίας, Καραδήμος, Σπάσιτς.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.400!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.400...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4